A filmat scenele sângeroase al cărui protagonist a fost și le- a făcut publice!

Acest lucru l-a făcut presupusul autor al atacului care a avut loc miercuri în fața unei sinagogi din Germania, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, transmite tabloidul Bild. Autorul atentatului antisemit de miercuri, de la Halles, în estul Germaniei,  se numește Stephan Balliet, în vârstă de 27 de ani. El a difuzat o înregistrare video a atacului pe platforma de live streaming Twitch, a anunţat o purtătoare de cuvânt a site-ului, specializat în jocuri video şi sport, relatează AFP, anunță g4media.ro.

”Noi am acţionat rapid să retragem acest conţinut şi vom suspenda toate conturile care vor posta sau reposta imagini de la acest act abominabil”, a anunţat purtătoarea de cuvânt Twitch. Aceasta  nu a dorit să precizeze cât timp a putut fi văzut inregistrearea video, afirmând că această filială a Amazon cercetează circumstanţele exacte ale difuzării.

Site-ul SITE, specializat în supravegherea organizaţiior teroriste, a lansat o alertă.

Modul de operare al atacatorului de la Halle este asemănător cu cel comis de un australian de extremă dreapta,în martie la Christchurch, în Noua Zeelandă, când au murit 51 de persoane.