Evenimentul Zilei > Social > Nu îți vine să CREZI! De ce s-a SPÂNZURAT până la urmă baiatul de 17 ani din BOTOȘANI
Nu îți vine să CREZI! De ce s-a SPÂNZURAT până la urmă baiatul de 17 ani din BOTOȘANI

Nu îți vine să CREZI! De ce s-a SPÂNZURAT până la urmă baiatul de 17 ani din BOTOȘANI

Au ieșit noi detalii despre elevul de 17 ani care s-a spânzurat acum o săptămână în Botoșani. Băiatul a fost găsit de o mătușă care a sunat imediat la 112. Inițial s-a vehiculat că motivul sinuciderii ar fi dorul de părinți, aceștia fiind plecați la muncă în Germania, dar au ieșit la suprafață noi detalii cu privire la moartea acestuia.

Părinții băiatului afirmă că motivul real pentru care fiul lor și-a pus capăt zilelor ar fi că acesta a cheltuit o sumă mare de bani pe care o primisese de la aceștia pentru a-și cumpăra un ATV. Numai că acesta ar fi jucat la păcănele dar a dus la amanet și 120 gramde de aur. Părinții au depus o plângere la poliție pentru a vedea cum s-a produs tragedia, dar vor să aibă și o explicație de ce a putut duce aurul la o casă de amanet, acesta fiind minor.

Ne-am deplasat la faţa locului pentru un pacient aflat în stop cardio-respirator. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea acestuia, fiind declarat decesul, care cel mai probabil a survenit în urma unei asfixii mecanice. Acest lucru va fi însă stabilit cu exactitate de către medicii legişti”, au declarat medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, în urmă cu o săptămână când a fost găsit băiatul.