Evenimentul Zilei > Monden > De ce nu și-a sunat fiica, de Anul Nou, Rodica Țopescu
De ce nu și-a sunat fiica, de Anul Nou, Rodica Țopescu

De ce nu și-a sunat fiica, de Anul Nou, Rodica Țopescu

Unde credeți că se afla, de fapt, mama Cristinei Ţopescu, în momentul morții fiicei sale? Medicul Monica Pop face dezvăluiri incendiare.

Medicul Monica Pop știe că mama jurnalistei se întorsese din Germania, țară în care a locuit în ultimii ani, și se mutase în București. Rodica Ţopescu are 78 de ani. I-a fost pacientă medicului oftalmolog Monica Pop. ”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media.

Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina. Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se întâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul”, a relatat medicul.

Dr. Pop chiar a vorbit cu mama Cristinei Ţopescu despre moartea fiicei. ”Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a dezvăluit oftalmologul.

Cristina Țopescu a fost găsită fără viaţă pe 12 ianuarie 2020, în casa sa, la mai bine de două săptămâni după ce murise.

Sursa: România TV