De ce merge prost Inter Milano?

De ce merge prost Inter Milano?

Pus la respect de Lazio Roma, care i-a administrat aseară o înfrângere severă, spaniolul Rafael Benitez, antrenor celor de la Inter Milano, se plânge că n-are vârfuri de atac. Trimiterea îl vizează şi pe românul Denis Alibec.

Inter Milano a ajuns pe locul şase în Serie A, adică în afara poziţiilor de Liga Campionilor, dar nici înfrângerea de aseară, 1-3 cu Lazio Roma, n-a produs schimbarea mult-aşteptată pe banca tehnică a grupării din Lombardia.

"E greu fără atacanţii titulari", s-a plâns Benitez, după "corecţia" primită pe "Stadio Olimpico", în partida care a deschis runda a 15-a a campionatului italian de fotbal. Inter a trebuit să se descurce fără Samuel Eto′o şi fără Diego Milito, astfel că Benitez a apelat la o improvizaţie, introducându-l în teren din minutul 54 pe tânărul atacant român Denis Alibec (19 ani).

Fotbalistul cumpărat de la Farul Constanţa n-a rupt grura târgului. Din contră, a fost fie egoist, fie imprecis, astfel că Benitez nu l-a remarcat cu nimic. Mai mult, l-a criticat pentru superficialitate (la lovitura liberă din care Lazio a marcat golul trei, românul, aflat în zid, s-a întors cu spatele, în loc să respingă balonul). În schimb, ibericul s-a plâns că-i lipseşte Cristi Chivu, celălalt român legitimat la Inter Milano.

În schimb, lui Ştefan Radu, om de la bază la Lazio, îi merge de minune, după ce echipa lui a egalat-o aseară la puncte în fruntea clasamentului pe AC Milan. "Am dominat clar partida. Puteam să le dăm 4-0", s-a umflat în pene Claudio Lotito, preşedintele romanilor.

Ne puteți urmări și pe Google News