Afectata a fost si industria acoperisurilor realizate cu tigla metalica.

Si totusi in aceasta perioada, cei de la BDM Roof System, lideri pe acest segment de piata in zona Bucuresti-Ilfov, au realizat o crestere cu aproximativ 20% a cifrei de afaceri.

De ce au ales sa cumpere oamenii tigla metalica de la BDM Roof System?

“Succesul pe care l-am avut in aceasta perioada s-a datorat foarte mult muncii depuse anterior. Noi am pregatit un volum important de informatii despre factorii care influenteaza durata de viata a sistemului de tigla metalica, unic pe piata din Romania.

 

In aceasta perioada, oamenii au avut mai mult timp sa se informeze si sa se documenteze. Asadar materialele noastre au fost mult mai accesate si mai urmarite. Iar oamenii au observat ca suntem singura companie din Romania care le pune la dispozitie setul complet de informatii despre sistemele de invelitori metalice. Atat pentru tipurile de invelitori cat si pentru accesorizarea sistemelor. Si le-a fost mai usor sa constientizeze de ce tigla metalica Budmat Venecja este singura care poate avea pe bune o durata de viata de peste 50 de ani. De asemenea au inteles si de ce accesorii au nevoie pentru a nu avea costuri imense in viitor.

Intr-o industrie in care distribuitorii se intrec doar in a face compromisuri la calitatea sistemului cu scopul de a-i prezenta clientului un pret mai mic. Noi am generat o incredere mai mare clientilor nostri si acestia ne-au ales pentru profesionalismul de care dam dovada si din dorinta de a evita neplacerile sau problemele ulterioare.”, a declarat Mircea Barticel, fondatorul companiei BDM Roof System.

Cum te ajuta expertii BDM Roof System sa beneficiezi de un acoperis care sa reziste peste 50 de ani?

BDM Roof System a dezvoltat sistemul de Acoperis Sanatos. Singurul sistem realizat cu tigla metalica din Romania care poate atinge pe bune la o durata de viata de peste 50 de ani.

Durata de viata a unui acoperis este influentata 50% de alegerea tiglei metalice potrivite si 50% de accesorizarea corecta a sistemului. Degeaba ai cea mai buna tigla metalica daca folia anticondens se degradeaza. Deoarece vei fi nevoit sa inlocuiesti sistemul de invelitoare pentru ca ai infiltratii din cauza condensului.

 

Astfel in conceptul de Acoperis Sanatos, este compus din:

  • tigla metalica Budmat Venejca, sistemul revolutionar care a eliminat cele 2 focare de de coroziune ale tiglelor metalica obisnuite, care le limiteaza durata de viata la 15-17 ani;
  • Folia Anticondens BDM 140Maxi SK2 cu sistem de benzi adezive integrat;
  • Sistemul de ventilare pentru invelitoare.

Apeland la consilierii lor de vanzari, cei mai bine pregatiti din aceasta industrie, vei afla toate secretele modului de functionare a unui sistem de acoperis realizat cu tigla metalica.

Astfel vei putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza si vei putea beneficia de un acoperis care sa reziste pe bune peste 50 de ani, sub care sa dormi linistit si sa-ti petreci cele mai frumoase clipe ale vietii.

 

Daca vrei sa intri in contact cu cei de la BDM Roof System suna la 0756.112.111 sau viziteaza showroomul lor din Bucuresti, Prelungirea Ghencea, Nr 95c, sector 6. www.budmat.ro