N-O SĂ GHICIŢI MOTIVUL: PRO TV explică de ce a renunţat la Cornel Patrichi de la "Dansez pentru tine"

N-O SĂ GHICIŢI MOTIVUL: PRO TV explică de ce a renunţat la Cornel Patrichi de la "Dansez pentru tine"

Mona Segall, producător general al emisiunii "Dansez pentru tine", a explicat pentru EVZ că există diferenţe mari între dansatori, ca nivel de pregătire, şi că e nevoie de coregraful Edi Stancu să aprecieze evoluţia fiecăruia, pentru că îi cunoaşte cel mai bine.

Cu două zile înainte de debutul "Dansez pentru tine" de la Pro TV, producătorii emisiunii au luat decizia de a schimba componenţa juriului. Edi Stancu, şeful corpului de balet al show-ului va veni la masa juraţilor luând locul coregrafului Cornel Patrichi.

"De această dată, avem unele vedete foarte bine pregătite, care vin cu un bagaj de cunoştinte artistice foarte mare (Oana Ioniţă este coregraf şi dansator, Daniel Max Dragomir, dansator), iar altele care nu au avut până acum nici o legătură cu dansul. Tocmai pentru că există perechi de niveluri foarte diferite, trebuie să existe un om care să poată compara evoluţia concurenţilor, felul în care au intrat în competiţie şi modul în care au înţeles să se dedice cazului pentru care luptă.

Pentru acest nivel al competiţiei este nevoie de o persoană în juriu care să ştie exact cum au venit concurenţii la această competiţie, care era nivelul lor, dar mai ales cum au evoluat. Edi Stancu este şi consilierul coregrafilor şi este persoana care înţelege cel mai bine gradul de implicare al tuturor perechilor din concurs. Publicul votează visul concurenţilor şi e foarte important ca cineva să cântărească foarte bine cât au luptat concurenţii şi vedetele pentru împlinirea cazului respectiv. Nu este prima dată când facem o schimbare în componenţa juriului", a spus pentru EVZ, Mona Segall, producătorul emisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Decizia de schimbare a lui Cornel Patrichi a venit cu numai câteva zile înainte de startul noului sezon "Dansez pentru tine", ce debutează vineri, 26 octombrie. După şapte ani de colaborare, coregraful a fost informat că s-a decis să rămână patru persoane în juriu. A aflat din presă de înlocuirea sa cu Edi Stancu.

În vârstă de 68 de ani Patrichi a fost considerat "regele dansului în comunism". Momentul de glorie în televiziune l-a trăit în 1973, atât alături de regizorul Alexandru Bocăneţ, cât şi de Valeriu Lazarov. A realizat coregrafia multor filme, iar în unele a fost chiar actor. Între 1987 şi 1999 a fost plecat din România.

Edi Stancu este absolvent la Broadway Dance School şi lucrează în PRO TV din 2003. A colaborat la emisiunea "Alege Asia", apoi la "Popstars" şi TEO Show. Din 2005 face parte din echipa emisiunii "Dansez pentru tine". CITIŢI ŞI:

  • Cornel Patrichi, dat afară de la Dansez pentru tine? "Eram singurul profesionist"
  • DANSEZ PENTRU TINE detonează BOMBA: Oana Zăvoranu ar putea să o înlocuiască pe Nicoleta Luciu | VIDEO
  • S-au făcut perechile la "Dansez pentru tine". Vezi pentru ce luptă concurenţii
  • Cine are cele mai mari şanse la "Dansez pentru tine"