Ghiţă s-a impus încă din prima rundă a luptei din Sala Polivalentă bucureșteană.  Acesta s-a năpustit asupra asupra adversarului și l-a făcut KO cu u croșeu fulgerător de stânga, direct în bărbia cehului. Lovitura a fost dată cu 30 de secunde înainte de finalul primei reprize.

La reluare,  Petr Vondráček a încerca să-i ofere o replică românului dar a fost umplut de sânge de Ghiță și numărat până la nouă de arbitru. Printre-o lovitură fulgerătoare, românul a pus capăt jocului și l-a pus la pământ pe ceh.

După ce și-a trimis adversarul la podea, Ghiță  l-a provocat din nou pe Cătălin Moroşanu, despre care a spus în repetate rânduri că vrea îl întâlnească:

„Aud în spate că vreți să-l bat pe Moroșanu. Nu asta e problema. Problema e dacă urcă în ring cu mine. De bătut, tot îl bat!”, a spus Daniel Ghiță după partida câștigată.

Vondracek are 84 de meciuri la profesioniști, dintre care 55 de victorii și 29 de înfrângeri. De partea cealaltă, Ghiță are 52 de victorii, dintre care 41 prin KO, și 11 înfrângeri.