Evenimentul Zilei > Social > Funeriu: Când orice Gâgă Needucatul se găsește să „protesteze” față de ceva
Funeriu: Când orice Gâgă Needucatul se găsește să „protesteze” față de ceva

Funeriu: Când orice Gâgă Needucatul se găsește să „protesteze” față de ceva

Daniel Funeriu iese cu un atac extrem de dur la adresa protestarilor „dubioşi” care vin în Piața Victoriei din Capitală.

Daniel Funeriu: „Pe voi nu vă irită că în ziua de azi sunt de 1000 de ori mai luați în seamă tot felul de ”protestatari” dubioși, în loc să fie luați în seama profesioniștii?

Când orice Gâgă Needucatul se găsește să „protesteze” față de ceva, oricât de irelevant, sar o droaie de oameni să ia în seamă, cu seriozitate maximă, validând cauza lui Gâgă Needucatul, oricât de aberantă ar fi ea.

De la revoluția mucoșilor supărați că trebuie să pună mâna pe carte în educație, la cercetători fără operă puși pe demolat orice proiect major, la cretini negaționiști ai molimelor, antivaxeri criminali de copii, toate cauzele dezaxaților risipesc un timp prețios oamenilor care știu și pot să se concentreze pe temele majore.

Ministerul Alinării Protestatarilor Idioți

În ritmul ăsta o să ne trezim acuși că Ministerul Alinării Protestatarilor Idioți va ordona matematicienilor de top să-i convingă pe cei certați cu matematica că teorema lui Pitagora nu e o conspirație mondială menită să le fure o suprafață de grădină”, a scris fostul ministru al educaţiei Danile Funeriu pe contul său de Facebook.

Cartantina şi Izolarea au scos oamenii în stradă

Câteva sute dee persoane au protestat pentru a treia zi consecutiv, în Piața Victoriei din Capitală față de măsurile de restricție din proiectul Guvernului, aflat la vot în Senat, în ceea ce privește prevenirea răspândirii coronavirusului.

Protestatarii au scandat „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”. Oamenii adunaţi în Piaţa Victoriei aveau steaguri tricolore și bannere cu mesaje de genul: „Fără carantinare”, „Jos dictatura PNL”, „Nu ne temem de bau-bau. COVID sau gripă?”.

Între timp senatorii jurişti au discutat articolele referitoare la procedura carantinării, eliminând toate referirile la carantinarea bunurilor suspecte de a fi contaminate cu un agent înalt patogen.

Social democrații au avertizat că vor da votul abia după ce premierul Ludovic Orban sau ministrul Sănătății Nelu Tătaru vor veni în Parlament ca să explice exact ce măsuri vor fi luate.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: