Pentru că, acum, vedeta din lumea muzicii românești este într-o situație de necrezut după ce, de curând, a aflat, cu stupoare, că este dat în cosemn în întreaga Europă și, mai mult decât atât, este cercetat de polițiștii români pentru fapte pe care se jură că nu le-a făcut.

”Am tot primit, acasă, notificări să mă prezint la Poliție. Habar nu aveam de ce, dar într-un final, m-am dus. Iar acolo, polițiștii m-au luat la întrebări. Mai exact, am aflat de la ei că sunt da tîn consemn în tot spațiul Schengen, că nu am voie să merg în străinătate. NU înțeleg de ce, nu am făcut nimic care să îmi aducă o asemenea pedeapsă. Culmea, deși am explicat asta polițiștilor, ei nu mi-au dat niciun act care să explice de ce sunt în situația asta și nici nu au făcut vreun demers ca să rezolv problema”, a explicat Dani Mocanu pentr spynews.ro

Mai mult decât atât, ne-a spus cântărețul, acum a ajuns să fie în situația în care vrea să apeleze la ultima soluție. ”Am decis, după ce am vorbit cu avocații mei, să dau în judecată Poliția de Frontieră. Nu se paote să pățesc așa ceva, cel mai probabil sunt victima unei confuzii. De altfel, am fost de curând în străinătate și, la aeroport am fost pus să mă dezbrac ca să mă verifice suplimentar. Dar nu mi-au spus nimic. Sunt cetățean român și sunt în situația ca statul să nu mă protejeze deloc, ci să fie complice la umilierea mea”, a mai declarat Dani Mocanu.

Dani Mocanu a ajuns la urgențe, acum mai bine de o lună, din cauza piciorului. Mai exact, din cauza pedichiurii unghia de la degetul mare a crescut aiurea și s-a încarnat. ”Mă încercau dureri cumplite, dar credeam că o să treacă de la sine. Și, pentru că mi-e frică de doctori, nici nu am mers, timp de câteva săptămâni la spital, deși mă durea. Cu toate acestea, într-o seară, nu am mai rezistat și m-am dus la urgențe și am fost operat imediat”, ne-a spus Dani Mocanu. Și, de parcă asta nu ar fi fost suficient, la doar două săptămâni, a ajuns din nou pe patul de operație. ”M-am operat, pentru a doua oară, la picior. Nu știu, nu mai îmi dă pace. De la o problemă simplă, am ajuns să nu mă mai pot ridica din pat, să fiu operat de două ori. Iar toate acestea, din cauza unei unghii”, ne-a spus, amărât din cale afară, Dani Mocanu.

 

Te-ar putea interesa și: