Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă nu se lasă! Dă bani înainte de plecare. Cine primește miliarde de lei
Dăncilă nu se lasă! Dă bani înainte de plecare. Cine primește miliarde de lei

Dăncilă nu se lasă! Dă bani înainte de plecare. Cine primește miliarde de lei

Viorica Dăncilă, primul-ministru demis, a anunțat că a pregătit banii pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Facturile vor fi achitate luni, prin Hotărâre de Guvern, susține Dăncilă. Liderul PSD vorbește despre sprijinul comunităților locale, indiferent de culoarea politică a primarilor.

Mâine (n.n. – luni, 28 octombrie) vom avea Hotărâre de Guvern referitor la achitarea facturilor PNDL. Aşa cum ştiţi, noi am sprijinit de fiecare dată comunităţile locale, iar aceste programe au fost foarte importante, s-au aplicat fără a ţine cont de culoarea politică. Ministrul Finanţelor a făcut toate demersurile astfel încât mâine să putem să achităm facturile PNDL”, a declarat Dăncilă la o întâlnire la care a luat parte și ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Insistă cu 100 de lei la salariul minim

Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici au mers duminică, împreună cu edilul Sectorului 5, Daniel Florea, în cartierul Ferentari, informează Agerpres, unde au vizitat un centru comunitar pentru copiii din medii defavorizate, o baie publică şi o spălătorie socială.

Printre altele, Dăncilă a mai anunţat că tot luni va avea loc Comitetul Naţional Tripartit, reuniune în cadrul căreia se vor purta discuții cu patronatele şi sindicatele despre implementarea măsurii privind majorarea salariului minim cu 100 de lei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.