Evenimentul Zilei > Politica > DĂNCILĂ pune piciorul în PRAG și îl ATENȚIONEAZĂ pe TĂRICEANU: „Categoric că voi participa”
DĂNCILĂ pune piciorul în PRAG și îl ATENȚIONEAZĂ pe TĂRICEANU: „Categoric că voi participa”

DĂNCILĂ pune piciorul în PRAG și îl ATENȚIONEAZĂ pe TĂRICEANU: „Categoric că voi participa”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că va participa la ședința coaliției PSD-ALDE în care se va discuta despre rectificarea bugetară.

„Categoric că voi participa. Este o problemă legată de Guvernul României și voi participa”, a declarat Dăncilă, întrebată dacă va lua parte la ședința coaliției, în legătură cu rectificarea bugetară.

Ședința ar urma să aibă loc vineri, temele de discuție urmând a fi legate despre rectificarea bugetară pe acest an și proiecțiile privind bugetul pe 2019, potrivit unor surse politice, conform Agerpres.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, miercuri, că iși dorește o întâlnire cu ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, după ce liderul PSD a declarat că se va face o nouă rectificare bugetară.
 
„Îl vom chema pe ministrul de Finanțe să ne facă o prezentare a execuției bugetare de până acum. Eu nu stau să iau informații decât de la sursă. La nivelul coaliției așa e normal să se întâmple și așa se va întâmpla.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.