Evenimentul Zilei > Politica > Război total pe scena politică! Dăncilă atacată din interior. Replică dură de la vârful PSD-ului
Război total pe scena politică! Dăncilă atacată din interior. Replică dură de la vârful PSD-ului

Război total pe scena politică! Dăncilă atacată din interior. Replică dură de la vârful PSD-ului

Premierul Viorica Dăncilă a fost ironizată de către un coleg din partid, miercuri, la un eveniment al Asociației Municipiilor.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că premierul nu a participat la eveniment. 

Într-o notă ironică, Negoiță a declarat că, dacă ar fi venit, prim-ministrul ar fi putut să citească de pe foaie discursul, în timp ce Asociația s-ar fi asigurat că nu i se adresează întrebări. 

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociație, nu am fost vizitați de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăți. Putea să citească de pe o foaie”, a declarat Robert Negoiță.

Robert Negoiță a reacționat, după ce ministrul Eugen Teodorovici a încercat să-i ia apărarea premierului, spunând că acesta se află la Bruxelles, din acest motiv nu a putut să se prezinte la eveniment.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a spus Robert Negoiță.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: