Dana Budeanu, la Gala Capital: „Verdict este o construcție care s-a desprins dintr-o bucățică a minții mele”

Dana Budeanu, la Gala Capital: „Verdict este o construcție care s-a desprins dintr-o bucățică a minții mele”

Brandul „Verdict“ reprezintă un fenomen din media românească. Este brandul personal al Danei Budeanu și acum duce întregul concept la următorul nivel. În anul 2021 s-a lansat Verdict App, o aplicație disponibilă pe dispozitivele mobile prin intermediul unui abonament, iar recent Dana Budeanu a introdus în peisajul online din România verdict.ro. „Va fi un produs complet diferit față de tot ceea ce există pe piața media din România“, a declarat pentru Revista Capital.

Dana Budeanu a primit în cadrul Galei Capital „Femei de Succes” premiul pentru „Dezvoltarea cu succes a brandului Verdict”. „Brandul Verdict este o întâmplare, la propriu. Nu a existat o construcție în spatele acestui premiu. Este o întâmplare care a curs organic. Brandul Verdict este foarte susținut de către cei care-l accesează, de către ce-i care-l consumă. A intrat în folclor fără niciun fel de campanie, fără niciun fel de buget, fără niciun fel de sprijin. Este o construcție care s-a desprins dintr-o bucățică a minții mele în care am pus foarte mult suflet și foarte mult timp. Și care bucură, ceea ce reprezintă cea mai mare satisfacție”, declară Dana Budeanu pe scena Premiilor Capital.

„Cele mai importante premii pe care le putem lua sunt de la copiii noștri și de la oamenii din jurul noștru cărora le putem aduce bucurii. Eu cred că am adus bucurie și de aceea cred că am luat acest premiu”, continuă Dana Budeanu.

Dana Budeanu și adevărul înainte de toate

„Brandul Verdict este construit într-o manieră extrem de subiectivă, chiar dacă a devenit, poate, oglinda celor mai obiective abordări“, adaugă Dana Budeanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antreprenoarea spune că, prin acest concept, suprapune patosul subiectivismului cu caracterul rece al obiectivismului. „Subiectivismul caracterizează tipul meu de procesare a informației și transmiterea acesteia către public, abordare generată exclusiv de felul Dana Budeanu de a crea content. Obiectivismul este definit de setea de adevăr absolut a informației promovate, caracteristică fundamentală a încrederii pe care acest brand îl reprezintă astăzi.“

Ochiul în permanență deschis

Dana Budeanu afirmă că, odată cu lansarea acestei platforme, crește și nivelul de muncă și din ce în ce mai mult timp dedicat publicului pasionat și dorințelor acestuia. „Nu am dorit să deschid acest site, pentru că este o muncă titanică, care vine peste cea dedicată aplicației Verdict App Dana Budeanu“.

Este vorba despre livrarea de foarte mult conținut zilnic, iar munca ține până la două dimineața. „Nu suntem o redacție. Suntem doar cinci oameni și un ochi permanent deschis, al meu, care scanează tot ceea ce zilnic se urcă“, subliniază Dana Budeanu.

Însă rezultatele se văd, sunt unele remarcabile. Verdict App se menține în topul vânzărilor și al accesărilor din prima zi și până în prezent. De altfel, Dana Budeanu susține că „verdict.ro s-a născut dintr-o presiune imensă a publicului și nu numai, de a reveni cu celebrul Verdict Politic. De aici m-am gândit și am construit un site care să răspundă acestei cereri foarte mari și sunt sigură că voi reuși.“

Adevărul și a sa putere

Dana Budeanu pune accent pe ideea de adevăr când vorbește despre principala însușire a brandului său personal. Căci, după spusele ei, „adevărul este ceea ce căutăm de când ne naștem și până nu mai suntem“.

Bineînțeles, nu se poate transmite adevărul dacă acesta nu este descoperit, simțit și trăit. „Eu sunt un om care trăiesc doar în adevăr și acesta este unul dintre secretele brandului Verdict, dar și al brandului Dana Budeanu“, afirmă antreprenoarea.

Tocmai de aceea a luat naștere și Verdict App, din dorința de a transmite unui public numeros inspirație și puterea de a citi printre rânduri. Potrivit Danei Budeanu: „Adevărul nu este digerabil. Dar este indispensabil. Este un drog care dă dependența aceea fără de sfârșit! Adevărul este iubirea și, deci, este singurul care ne ține în viață. Minciuna este mult mai ușor de trăit, căci este peste tot, e la îndemâna oricui. Adevărul însă, se caută permanent, pe ascuns, până la sfârșit”.

Gala Capital „Femei de Succes” 2024

Revista Capital a premiat femeile care fac performanță în România în cadrul Galei Capital „Femei de Succes”, ediția 2024. Evenimentul a avut loc joi, 20 iunie 2024, și a reunit femei lider din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital „Femei de Succes” se numără printre evenimentele de tradiție organizate de revista Capital. În fiecare an, revista Capital celebrează performanțele femeilor din România și recunoaște rolul acestora în dezvoltarea mediului economic, administrativ și social din țara noastră.