Dan Voiculescu: Băsescu "a jignit istoria, valorile naţionale, mamele şi nou născuţii"

Dan Voiculescu: Băsescu "a jignit istoria, valorile naţionale, mamele şi nou născuţii"

Dan Voiculescu scrie pe blogul său că Băsescu este "inamicul public al românilor", care "a jignit istoria, valorile naţionale, mamele şi nou născuţii". Liderul conservator i-a replicat astfel lui Băsescu, care declarase că Voiculescu este direct interesat de demiterea sa şi că a instrumentat-o.

"Eu înţeleg că eşti disperat şi nu intru în jocul disperării tale. Nu voi răspunde cu ură la ură, ci cu decenţă şi calm. Nu voi amplifica scandalurile din care te hrăneşti, din contră, le voi ignora", scrie Voiculescu, adresându-i-se direct lui Traian Băsescu.

În continuare, "cu decenţă şi calm", Voiculescu îi transmite "cetăţeanului" Traian Băsescu: "Eşti un accident nefericit în istoria modernă a României" şi îi reproşează că "a jignit istoria, valorile naţionale, mamele şi nou născuţii". Liderul PC prevesteşte că "vor urma încă 3-4 zile cumplite", dar îşi exprimă speranţa că "Romania va supravietui cu bine acestor 3-4 zile" în care Băsescu va declara război total românilor". Spre deosebire de colegii săi din USL, care dau semne de panică, Voiculescu se arată încrezător în rezultatul referendumului. "Pe 29 iulie, românii se vor scutura de rău şi vor vota pentru bine", scrie acesta. "Programul de suspendare a preşedintelui României la a ajunge să ai Justiţia în mâini a fost bine discutat în Grecia cu ocazia liberelelor din 1 Mai de către Voiculescu şi lacheii din trustul Intact", declarase Traian Băsescu ieri, la B1TV. 

Ne puteți urmări și pe Google News