Dan Puric prezintă albumul de fotografie „Royal Fashion”

Dan Puric prezintă albumul de fotografie „Royal Fashion”

Dan Puric prezintă astăzi albumul de fotografie „Royal Fashion” în cadrul unui eveniment care va fi urmat de o sesiune de autografe a cunoscutului regizor.

Prezentarea începe la ora 18.00 şi va avea loc la Librăria Cărtureşti din Bucureşti. Fotografiile din album sunt realizate de Tomoaki Minoda şi fac o prezentare completă a spectacolului „Royal Fashion”, incluzând imagini de la repetiţii, din spectacol, fotografii cu creaţiile Doinei Levintza, cea care a realizat costumele spectacolului, dar şi fotografii din arhivă cu membri Casei Regale Româneşti.

Lansarea oficială a albumului și a unei expoziții foto „Royal Fashion” a avut loc pe 24 martie, în foaierul Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Margareta și a Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

Spectacolul „Royal Fahion” regizat de Dan Puric a avut premiera acum un an, pe 10 mai 2010, la Teatru Naţional de Operetă. Această zi a fost aleasă pentru a marca Ziua Regalităţii în România.

Ne puteți urmări și pe Google News