Prezent la înmormântarea revoluționarului timișorean Marius Tudose, Dan Diaconescu și-a făcut campanie electorală în cimitir. A stat în primul rând, lângă sicriul defunctului pe care îl avuse invitat în emsiuni, și s-a asigurat că oamenii care au participat alături de el al funeralii, îl vor vota.
Cu lumânarea aprinsă în mâini, Diaconescu le-a promis timișorenilor vrute și nevrute dacă va câștiga alegerile. Nu a refuzat să se fotografieze alături de fanii lui, chiar în cimitir.
Președintele PPDD, a povestit cum l-a cunoscut pe Tudose care, în urmă cu câteva săptămâni, se înscrisese la el în pardid. „Era pentru noi un simbol, nu era numai un membru. Ne simțim foarte legați de el, chiar și acum, și vrem să câștigăm în iunie și apoi în noiembrie și în numele lui și pentru el, fiindcă mi se pare că aveam nevoie și de un înger și acum iată, îl avem pe Marius Tudose”, a declarat Dan Diaconescu la Timișoara.
Revoluționarul Marius Tudose, de 57 de ani, a murit de infarct în București zilele trecute. Prietenii revoluționari susţin însă că bărbatul era atacat psihotronic de câteva luni, tocmai pentru că era unul dintre liderii protestelor din Piața Victoriei din Timișoara.
„Spiritul lui trăiește sigur printre noi. E un luptător pentru acest popor. Asta i-a fost soarta, aici s-a terminat viața lui fizică, spiritul lui sunt sigur că va trăi tot timpul. Marius Tudose a fost un erou al României post-decembriste, cu siguranţă unul dintre primii eroi”, a declarat revoluţionarul Liviu Băcană.