După ce a terminat de pus carburantul în rezervorul bijuteriei pe patru roți, Dan Diaconescu s-a dus să plătească…suma de 49 de lei.

Suma este infimă pentru o mașină de speța celei conduse de Diaconescu.

Vezi aici

https://www.youtube.com/watch?v=v0w2mrb6i-I

În urmă cu ani buni, Dan Diaconescu era unul dintre cele mai controversate personaje din mass media. Şi astăzi, omul de televiuziune face furori pe străzile din Bucureşti.

Averea uriașă de altădată a lui Dan Diaconescu s-a evaporat peste noapte. Omul de televiziune a rămas fără 9 proprietăți, inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei, în urma unui singur proces finalizat în cursul acestui an.

Cele 9 terenuri și sediul OTV au fost achizționate de omul de televiziune în cursul anului 2009, iar instanța a decis ca acestea să revină la vânzător, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic. Acest lucru a făcut ca celelalte instituții la care Diaconescu avea datorii: ANAF, două bănci și un dezvoltator imobiliar să rămână cu buza umflată. Practic, judecătorii au anulat executările silite ale creditorilor și au costatat că Dan Diaconescu nu mai are drept de proprietate asupra proprietăților, deci nu mai poate fi executat.

Proprietățile în cauză reprezentau cea mai mare parte a averii lui Dan Diaconescu. Omul de televiziune mai are în acest moment doar un teren în comuna argeșană Babana și unul în București (dacă ne luăm după declarația de avere din 2014 și scădem proprietățile pierdute). În 2014, la data completării ultimei declarații de avere, el își vânduse deja toate imobilele din București și Sinaia, în număr de 10, potrivit antenastars.ro