Evenimentul Zilei > Social > „Damian & Brothers”, show gipsy rock la Sala Palatului
„Damian & Brothers”, show gipsy rock la Sala Palatului

„Damian & Brothers”, show gipsy rock la Sala Palatului

Dublă aniversare pentru Damian Drăghici, care a decis să petreacă alături de fani ziua în împlinește 47 de ani, dar și un deceniu de existență al trupei sale

Spectacol aniversar de neuitat la Sala Palatului, vineri, de la ora 20.00. Membrii formației „Damian & Brothers”, în frunte cu Damian Drăghici, pun în scenă concertul „Gipsy Rock – Change or die”, varianta live a celui mai recent album, recompensat deja cu Discul de Aur de Universal Music România.

„Să fiu alături de mari artiști, să văd oameni în picioare, dansând, acestea sunt cadouri de neprețuit!”, spune Damian Drăghici. „Şaraiman”, „Mona”, „În staţie la Lizeanu”, „Mama mea e florăreasă” şi multe alte melodii vor fi aduse pe scenă, alături de artiști precum: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Bălan, și mulți alții. „Damian & Brothers a fost și este cel mai frumos proiect din viața mea! La 10 ani de la înființare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiștilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe «Gypsy Rock». Așa că vă aștept pe 31 martie, de ziua mea de naștere, să sărbătorim 10 ani aniversari! O sa fie nebunie mare, fraților!”, adaugă artistul.

Concerte în țară

● Paraziții va susține un concert la Times, în Iași, vineri, de la ora 21.00. Așa cum ne-am obișnuit, trupa își va păstra neatinsă atitudinea hip-hop, în opoziție cu ceea ce e „la modă” în materie de rap și promite un concert în care va spune lucrurilor pe nume.

● Holograf concertează mâine la Sala Sporturilor din Brașov, de la ora 20.00. Din repertoriul apreciatei formații nu vor lipsi melodiile „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe” și „Să nu-mi iei niciodată dragostea”.