Dalida o oferit detalii despre salariile colegilor din „Las Fierbinți”. Care sunt cei mai bine plătiți actori

Dalida o oferit detalii despre salariile colegilor din  „Las Fierbinți”. Care sunt cei mai bine plătiți actori Las Fierbinți. Sursa foto: EVZ

Ecaterina Ladin cea care o interpretează pe Dalida din „Las Fierbinți” a participat la o emisiune de televiziune. Acolo, ea a făcut dezvăluiri în premieră din culisele serialului-fenomen în care joacă.

Dalida din „Las Fierbinți” a vorbit despre salariile actorilor din serial, dar şi despre cum decurge o zi de filmare.

Actrița a oferit detalii și despre salariile actorilor. Așadar, în topul celor mai bine plătiți se află Mihai Bobonete (Bobiță). Aceste este urmat de Toma Cuzin („Firicel”) şi de ea.

Dalida din „Las Fierbinți”, dezvăluiri despre salariile actorilor din serial

„Se câștigă din orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că, după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta. Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dalida a mai povestit că filmează pentru „Las Fierbinți” și câte 12 ore pe zi, de la șapte dimineața până la șapte seara. Ea a mai adăugat că un singur episod se filmează în două-trei zile. Mai mult decât atât, Ecaterina a mărturisit că recordul a fost atins când a filmat 1 Decembrie în urmă cu ceva ani. Pentru acel episodr s-au filmat două nopți. Pregătirea a început de dimineață atunci.

Totodată, Ecaterina Ladin le-a cerut scuze fanilor serialului, care şi-ar dori să facă poze cu ea sau cu colegii săi. Având în vedere că pandemia de coronavirus încă nu a luat sfârșit, echipa de producţie nu își permite riscul ca timp de două săptămâni 90 de oameni să rămână fără loc de muncă. „Ne cerem scuze că nu putem să facem poze. Producătorii nu ne dau voie să ieșim să facem poze. Ne-am dori”, a explicat Ecaterina Ladin.

Un nou personaj în distribuţia serialului

Telespectatorii s-au bucurat zilele trecute de primul episod al noului sezon din serialul „Las Fierbinți”, când toată comunitatea s-a agitat după apariţia unui nou consătean. Doamnele au început deja lupta pentru inima cetățeanului arab, în timp ce bărbaţii sunt măcinaţi de gelozie. Până când cu toții au rămas șocați să afle că cetățeanul arab era de fapt un bărbat din Ardeal pe nume Istvan, potrivit RomâniaTV.