Evenimentul Zilei > Politica > Dacian Cioloș îl contrazice pe Klaus Iohannis. Ce nu ar fi făcut fostul premier tehnocrat
Dacian Cioloș îl contrazice pe Klaus Iohannis. Ce nu ar fi făcut fostul premier tehnocrat

Dacian Cioloș îl contrazice pe Klaus Iohannis. Ce nu ar fi făcut fostul premier tehnocrat

Dacian Cioloș, fostul premier tehnocrat, a vorbit, sâmbătă, într-o emisiune la Digi24, despre deciziile pe care nu le-ar fi luat dacă era în locul lui Klaus Iohannis.

Fondatorul Ro+ susține că nu ar fi numit-o pe Viorica Dăncilă la conducerea Guvernului României, dacă ar fi fost el președinte. „Nu i-aș fi dat această șansă doamnei Dancila, asta în mod clar. Eu, cel puțin, nu i-aș fi dat o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat fostul premier.

 

Cioloș a spus că a cunoscut-o pe Dăncilă la Bruxelles, în perioada în care premierul era europarlamentar și a dat de înțeles că se îndoia încă de pe atunci de calitățile care ar fi recomandat-o pe Dăncilă ca europarlamentar.

„Știu ce poate și ce nu poate doamna Dăncilă sau, cel puțin, ce nu putea la momentul respectiv, din punctul meu de vedere. Și știam și relația pe care o are cu domnul Dragnea și cât a contat domnul Drangea pentru ca doamna Dăncilă să fie europarlamentar. Și atunci, jocul acesta al domnului Dragnea era foarte clar, dar asta nu doar mie”, a spus Dacian Cioloș.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: