Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > 2019 poate fi începutul unui SCENARIU DE COȘMAR pentru Europa. Dacă NAȚIONALIȘTII ajung prea târziu LA PUTERE, vom avea RĂZBOI CIVIL
2019 poate fi începutul unui SCENARIU DE COȘMAR pentru Europa. Dacă NAȚIONALIȘTII ajung prea târziu LA PUTERE, vom avea RĂZBOI CIVIL

2019 poate fi începutul unui SCENARIU DE COȘMAR pentru Europa. Dacă NAȚIONALIȘTII ajung prea târziu LA PUTERE, vom avea RĂZBOI CIVIL

Noul an nu va aduce în Europa pacea și prosperitatea mult-visate! Dimpotrivă, tensiunile se vor accentua. Ascensiunea naționaliștilor și populiștilor, frământările sociale din ce în ce mai mari și manifestațiile de stradă n-au convins establishmentul european să renunțe la politicile privind încurajarea imigrației.

Dacă politicienii și presa main-stream controlată de oligarhia mondială rămân pe poziții, părți importante ale națiunilor europene resping din ce în ce mai vehement colonizarea Europei cu imigranți aduși din Africa și Orientul Mijlociu.

Din nefericire pentru toată lumea, naționaliștii și populiștii n-au încă puterea să răstoarne actuala clasă politică la alegerile programate în mai 2019. Spun din nefericire pentru că sunt din ce în ce mai multe simptome că Europa se îndreaptă spre o perioadă de mari tulburări.

Încurajarea masivă a imigrației, la care politicienii globalisti nu vor să renunțe, va duce în următorii ani la o schimbare a raportului demografic între nativi și noii veniți. Semnalele recente arată însă că națiunile europene nu vor accepta să fie înlocuite sau înghițite într-o rasă metisă, ci vor căuta să se apere prin toate mijloacele, inclusiv acțiuni în afara politicii.

Și să nu credeți că e vorba de un viitor îndepărtat. Dacă imigrația va atinge noi recorduri, e posibil ca la viitoarele alegeri europene să fie prea târziu pentru a mai împiedica un război civil.

Să ne întoarcem însă la anul care vine și la alegerile europene din mai. Iată ce pronostic dă un studiu realizat de o instituție cât se poate de serioasă- Deutsche Bank Reaserch: „Calculele noastre, bazate pe sondajele de opinie din țările Uniunii Europene, arată că grupurile care reunesc partide de centru vor pierde locuri în viitorul Parlament European. Mai mult, alianțele anti-UE și eurosceptice vor înregistra câștiguri vizibile.”

Cu toate astea, „Sondajele arată că grupul Creștin Democrat va rămâne cel mai puternic din Parlament cu 25,2 la sută din locuri. Socialiștii și democrații vor înregistra cele mai grele pierderi și vor mai păstra doar 19,1 la sută din locuri. Liberalii din ALDE ar putea câștiga între 10,5 și 13,5 la sută din locurile din Parlament, în funcție de decizia de a se alătura sau nu grupului pe care o va lua partidul care l-a sprijinit pe Macron în alegerile prezidențiale din Franța. (…) Partidele naționaliste și eurosceptice ar putea controla o pătrime din membrii viitorului Parlament European.”

Chiar dacă cercetătorii de la Deutsche Bank se înșală și forțele antisistem vor obține mai multe voturi, e greu de presupus că vor putea forța luarea deciziilor în forul legislativ al UE. Cel mai probabil, partidele establishmentului vor face bloc comun împotriva lor, conducând Europa ca și până acum după dogmele „multiculturalismului” și “corectitudinii politice”.

Izolarea naționaliștilor și populiștilor nu va rezolva însă problemele de fond ale societății. După avertismentele lansate de ministrul Justiției din Franța și de secretarul general al Interpol, acum și liderul Uniunii Poliției Germane anunță că în 2019 ne vom confrunta cu o recrudescență a terorismului islamic, dar și cu o intensificare a ciocnirilor între grupuri politice radicale.

Arătând că poliția germană nu e pregătită să facă față unor proteste violente de stradă, Rainer Wendt a spus că nu e exclus ca mișcarea „vestelor galbene” să cuprindă și Germania, mai ales că și-a făcut deja simțită prezența în Belgia, Olanda, Portugalia și Marea Britanie.

În lipsa unor măsuri clare de asigurare a păcii sociale și a securității cetățenilor, e greu să fie cineva optimist cu privire la viitorul bătrânului continent. Cel mai probabil, partidele antisistem- naționaliste, populiste și eurosceptice vor continua să se întărească și vor cuceri, în cele din urmă, puterea în mai multe țări europene, ba chiar, la un moment dat, și în Parlamentul European.

E însă o cursă contracronometru. Dacă în momentul ajungerii la putere a naționaliștilor, imigranții și descendenții lor vor ajunge la o pondere mult mai importantă decât cea din zilele noastre, orice încercări de a eradica pericolul terorist și de a-i retrimite în țările de origine pe imigranții ilegali, ar putea da foc butoiului de pulbere pe care e așezată Europa.

E exact ce-și doresc islamiștii, care vor să-i ridice la luptă pe toți musulmanii din Europa.