Evenimentul ZileiInternationalCutremurele lovesc din nou Italia. PANICĂ pentru 1,1 milioane de oameni

Cutremurele lovesc din nou Italia. PANICĂ pentru 1,1 milioane de oameni

Cutremurele lovesc din nou Italia. PANICĂ pentru 1,1 milioane de oameni
Centrul Seismologic European-Mediteranean a anunțat că a avut loc un nou cutremur în regiunea Ravena din Italia, la aproape 100 de mile de Veneția. Seismul a avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Righter.

Nu au fost raportate victime și pagube materiale, dar aproximativ 1,1 milioane de oameni au fost îngroziți, potrivit b1.ro

Ultimul cutremur puternic a avut loc în Italia la începutul lunii octombrie.

Cutremurul care a lovit Coasta de Vest a Italiei a fost a fost confirmat de Centrul Seismologic European-Mediteranean.

Ultimul cutremur puternic a avut loc în Italia la începutul lunii octombrie, în apropiere de Sicilia

Epicentrul cutremurului a fost localizat la o adâncime de numai 9 kilometri. Presa italiană scrie că un bilanţ preliminar indică faptul că mişcarea telurică a provocat mai multe daune materiale. Cutremurul s-a produs la ora locală 02.34 (ora 03.34, ora României).

Seismul a fost resimţit pe toată coasta estică a Siciliei, de la Messina la Ragusa, iar biserica din Santa Maria di Licodia a fost grav avariată. De asemenea, mai multe locuinţe au avut de suferit.

Au fost persoane rănite, care au fost transportate la spital, dar de asemenea au avut nevoie de îngrijiri şi cetăţeni care au suferit atacuri de panică. Numărul celor duşi la spital este de ordinul zecilor, scrie presa italiană, fără a avansa însă o cifră exactă.

 


Accesează: