Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur în muzica românească. Răpus de coronavirus la 36 de ani. „Le vei cânta îngerilor”
Cutremur în muzica românească. Răpus de coronavirus la 36 de ani. „Le vei cânta îngerilor”

Cutremur în muzica românească. Răpus de coronavirus la 36 de ani. „Le vei cânta îngerilor”

Lumea muzicii din România este în doliu. Artistul a fost răpus de coronavirus, la doar 36 de ani.

Silviu Huțanu, membru al formației SoundCheck Band, a murit, joi, răpus de noul coronavirus. Artistul a murit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Silviu Huțanu fusese testat pozitiv cu coronavirus pe data de 13 octombrie. A fost internat imediat în spital, dar, din păcate, plămânii săi au fost afectați în proporție de 95%.

Avea probleme medicale

„În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate’ din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune”, a declarat Alex, fratele lui Silviu Huțanu, potrivit gandul.ro.

„Baiatul meu frumos și credincios, Silviu scump, drag și prețios înaintea ochilor Domnului nostru Isus Hristos… A plecat să se întâlnească cu Domnul. Ne vom întâlni în veșnicie, mamă! Asta este nădejdea noastră! Cel care și-a dat viața pentru păcatele noastre și pe care tu l-ai propovăduit neîncetat și pe care L-ai iubit. Te iubesc, Silviu!”, este și mesajul Marei Huțanu de pe o rețea socială.

 Mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale

„A murit Silviu Huțanu, colegul și prietenul lui Călin. A murit de Covid-19. Un tip superb. Și eu țineam mult la el. Dumnezeu să-l odihnească! Rog anti-botnițarii și ceilalți imbecili să-mi dea block”, este unul dintre mesaje.

“Dumnezeu să te ierte, Silviu Huțanu!! Îmi pare extrem de rău că nu ai reușit să învingi lupta cu boala și e foarte greu să acceptăm că de acum le vei cânta îngerilor! Drum lin să ai!”, este un alt mesaj.