Este vorba despre dosarul Microsoft, iar acuzațiile vin în urma unui denunț efectuat în 2014 de Gabriel Sandu, fost ministru al Telecomunicațiilor.

Mirel Curea a precizat că denunțul lui Gabriel Sandu este „zero barat”, iar această acțiune a Parchetului General reprezintă de fapt o mișcare prin care procurorul general vrea să facă pe eroul. 

„În ce hal a fost șantajat, denunțul său este zero barat”, a spus Mirel Curea

„Procurorul General vrea să facă pe eroul. El trebuie să se ducă acasă. Chiar dacă nu pleacă, e compromis, e vai de capul lui”

„Eu  nu cred în chestia asta cu alt scandal care să acopere alt scandal… Preşedintele Iohannis tocmai a încasat o torpilă în bot, în freză. Tocmai am aflat că a avut vreo 7, 8 dosare. Dosare penale, nu amenzi de circulaţie. Aţi văzut ştirea de ieri: „bandiţii, infractorii” (n.r. răspunsul lui Iohannis după acuzaţiile lui Dragnea). Tăriceanu, ăsta, nu e Orban. Nu îl pot cuminţi. Ar fi o mare victorie să-l cuminţeşti pe şeful Senatului, sigur că da… Oamenii ăştia vor să meargă până la ultima consecinţă cu dosarul Microsoft şi utima sunt americanii, caz în care îi ia dracu”, a declarat Curea.

„Nu poate să-i facă nimic. Au scos o chestie de acum 4 ani care îl consolidează pe Tăriceanu”, a mai spus juranlistul EvZ. 

 

Te-ar putea interesa și: