Evenimentul Zilei > Monden > Cupidon a rănit-o pe Andreea Mantea. Descoperirea din ziua votului
Cupidon a rănit-o pe Andreea Mantea. Descoperirea din ziua votului

Cupidon a rănit-o pe Andreea Mantea. Descoperirea din ziua votului

Cunoscuta prezentatoare TV, Andreea Mantea, și-a ținut în ultima perioadă viața personală departe de ochii indiscreți. Acum însă se pare ca ea iubește din nou, după despărțirea de Cristi Mitrea. 

Totul a ieșit la iveală chiar în ziua alegerilor prezidențiale de pe 11 noiembrie, când Andreea a mers la secția de vot împreună cu presupusul ei iubit. Martoră fiind o imagine postată pe contul său de socializare. Duminică, în ziua alegerilor prezienţiale 2019, Andreea Mantea a mers la vot alături de partenerul ei, iar după cei doi au făcut o fotografie buletinelor, alături de o inimioară formată din mâinile lor.

Vedeta a fost trădată de bărbaţii pe care i-a iubit şi astfel a început să nu mai aibă încredere în ei. În plus, nici tatăl micuţului ei nu s-a dovedit bărbatul perfect pentru ea, tocmai de aceea a decis să fie o mamă singură. Dar fericită.

Acum, după o perioadă îndelungată în care nu a mai vorbit despre iubire, Andreea Mantea şi-a făcut curaj şi a postat o primă fotografie cu iubitul ei pe reţelele sociale. Dar, se pare că Andreea Mantea este încă reticentă şi îi este teamă să facă publică aşa cum trebuie noua relaţie.

Aşa cum spuneam, din cauza faptului că a suferit destul de mult, Andreea Mantea încearcă să ţină totul ascuns până când va fi sigură că acesta este bărbatul vieţii ei. Până atunci, însă, vedeta trăieşte totul în mare secret, iar cu fanii săi a împărtăşit doar o fotografie în care partenerului i se vede mâna. „Hai la vot. Împreună pentru un viitor mai bun”, a scris Andreea Mantea pe Instagram. În plus, pe degetul vedetei se poate observa şi un inel care pare a fi de logodnă. Să bată clopote de nuntă?, scrie spynews.ro.