Evenimentul Zilei > Sport > CUPA LIGII. Rapid – Steaua, 1-2. „Roș-albaștrii” s-au calificat în „sferturi”
CUPA LIGII. Rapid – Steaua, 1-2. „Roș-albaștrii” s-au calificat în „sferturi”

CUPA LIGII. Rapid – Steaua, 1-2. „Roș-albaștrii” s-au calificat în „sferturi”

Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după ce, aseară, a câștigat jocul contra Rapidului, cu scorul de 2-1

În Giulești, „roș-albaștrii” au întrat pe teren cu un „unsprezece” format din mulți jucători. Astfel, tehnicianul Costel Gâlcă a mizat pe pe mai mulți jucători de la echipa a doua. Claudiu Keşeru a înscris ambele goluri ale steliştilor (8, 49 – penalty), iar pentru giuleșteni a înscris Ciprian Selagea (24).

„Avem campionat și Cupă, dacă se accidentează un jucător sau doi și mai ia unul roșu, de unde să iei jucători? Am trei accidentați sau suspendați, cine intră? Pentru că e campionatul lung, trebuie neapărat întăriri.E clar că Steaua de astăzi e mult mai slabă decât cea din sezonul trecut, au pierdut mulți jucători. E greu, un antrenor nou, sunt alte cerințe, alt stil de joc. E greu ca aceiași jucători să treacă de la un stil de joc la altul. Ei au avut turnee bune de pregătire, au două luni de când s-au reunit, dacă nu mai mult”,  a declarat Marian Rada, antrenorul Rapidului.

„A fost un meci greu în Giulești, contra Rapidului, un derby, am folosit jucători tineri, a fost până la urmă un meci reușit. Puteam marca mai mult, dar din păcate, a fost doar 2-1.

Referitor la acești băieți tineri, ei trebuie să demonstreze de fiecare dată când intră în teren că merită să joace la Steaua. Cu mine antrenor, ei vor avea șanse de a juca și în campionat, cu siguranță, dar este important și cum vor reacționa ei.

M-au mulțumit primele 30 de minute din prima repriză, apoi am intrat în jocul lor, după care am pierdut controlul. Totuși, am avut multe ocazii, scorul putea fi mult mai mare”, a spus Gâlcă, la finalul jocului.
 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: