Evenimentul Zilei > Actualitate > Cupa Cetăţilor pe două roţi
Cupa Cetăţilor pe două roţi

Cupa Cetăţilor pe două roţi

La Pădurea Verde, lângă Timişoara, a avut loc astăzi a XX-a ediţie a "Cupei Cetăţilor", competiţie la care au participat peste 200 de biciclişti.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Gratzu şi mişcarea “Verde pentru Biciclete", care promovează mersul pe două roţi, mai ales în mediul urban, ca măsură sigură antipoluare.
Această ediţie a "Cupei Cetăţilor" reprezintă cel mai important concurs de biciclete – atât pentru profesionişti cât şi pentru amatori – din Cetatea Timişoara / din Banat.

"Bătălia între cavalerii pe două roţi se va da pe traseele marcate de la Pădurea Verde. Traseul pentru concurs are o lungime de şapte kilometri, iar de-a lungul parcursului au fost poziţionaţi strategic 10 arbitrii şi supraveghetori de traseu", a declarat Graţian Bolog, organizator.

Au fost invitaţi să intre în competiţie pentru "Cupa Cetăţilor" şi să cucerească trofeele de Cavaler şi Prinţesă ai Cetăţii Timişoara toţi bicicliştii urbei, dar şi cei din ţară şi străinătate.

Competiţia a avut cinci categorii: copii (10 – 14 ani) – o tură, junori (15 – 19 ani) – trei ture, seniori (20 – 35 ani) – patru ture, elite (36 – 99 ani) – două ture şi fete – două ture, iar premiile acordate, în bani, au depăşit 1.000 de euro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: