Daily Mail anunţă că Ducele de Sussex trebuie să se integreze rapid în peisajul societăţii americane, iar asta înseamnă mai multă sau mai puţină birocraţie.

Originea îl va ajuta, de exemplu, să rezolve mai repede problema obținerii unui număr de securitate socială, având în vedere că în Los Angeles există puncte de lucru special destinate marilor vedete ale lumii.

Cu permisul de conducere valabil în California îi va fi mai greu… Șoferii care se deplasează în acest stat american pentru a deveni rezidenți au la dispoziţie 10 zile pentru a solicita o licență de la Departamentul Autovehiculelor.

Dar cum birourile DMV s-au închis în California în timpul blocării coronavirusului și nu au procesat licențe noi, Ducele de Sussex va trebui să aştepte pentru noul permis. Desigur, dacă doreşte să-şi conducă singur maşinile…

Dacă se va decide, totuşi, că vrea să şofeze, el va trebui să meargă la cel mai apropiat centru cu documentația specifică, să plătească o taxă de 37 de dolari, să fie de acord cu o scanare a amprentelor, să treacă un examen oftalmologic și să îşi facă o fotografie.

Alte probleme pe care le mai are de rezolvat Prinţul Harry pentru a fi la zi cu toate cerinţele autorităţilor americane sunt legate de conectarea la sistemul de taxe, relocarea celor doi câini de companie, crearea unui cont bancar şi o