Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum și-a găsit copilul în cameră. Tatăl a avut un șoc
Cum și-a găsit copilul în cameră. Tatăl a avut un șoc

Cum și-a găsit copilul în cameră. Tatăl a avut un șoc

Tatăl a intrat în camera fiului său și l-a văzut aplecat. A crezut că se uită în telefon și nu l-a auzit, așa că s-a apropiat.

Adolescentul de 13 ani se spânzurase. A decis să-și pună capăt zilelor pentru că suferea din dragoste. Acesta aflase că fata de care se îndrăgostise era cuplată cu altcineva.

Harry Storey, în vârstă de 13 ani, din Chilton, Oxfordshire, s-a sinucis în luna martie, însă abia acum anchetatorii au reușit să afle de ce.

„Am vorbit cu prietenii lui. Aceștia au spus că le-a povestit că se gândește la sinucidere, însă era sarcastic și nu l-au luat în seamă.”, a povestit unul dintre polițiștii care au anchetat cazul.

Copilul s-ar fi plâns unor prieteni că va face gestul fatal după descoperire, dar ei au crezut că adolescentul glumește.

Prietenii lui Harry au susținut și că băiatul era îngrijorat și pentru rezultatele la examenele pe care le dăduse, potrivit publicației The Sun.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: