Cum reușește Anamaria Prodan să-și mențină silueta. Nu oricine poate să facă asta
- Iulia Moraru
- 25 februarie 2023, 12:50
Anamaria Prodan reușește la 50 de ani să se mențină într-o formă extraordinară. Mereu i-a plăcut să arate bine și de aceea este foarte atentă la ce mănâncă pe parcursul unei zile și, bineînțeles, sportul nu poate lipsi.
Impresara a dezvăluit metoda prin care reușește să își mențină o siluetă de invidiat. Metoda ei este însă una ce nu poate fi ținută de foarte mult persoane, deoarece presupune să nu mănânci nimic mai multe ore.
„Am grijă de mine. Căci este vorba despre mine. Dacă eu arăt și mă simt bine, și copiii mei sunt fericiți, și prietenii. Noi, vedetele, trebuie să dăm tonul și să fim exemple pentru cei care ne urmăresc”, a spus Anamaria Prodan.
Anamaria Prodan se menține în formă și la 50 de ani
Pentru a-și menține silueta, impresara face fasting. Această metodă presupune abținerea de la mâncare și băutură pentru un anumit timp. „Ce anume fac, ce mănânc? Mănânc normal într-o zi, echilibrat, și după, a doua zi fac pauză de hrană de 24 ore, beau doar apă. Adică fasting intermitent timp de 24 de ore. Și bineînțeles, sport în fiecare zi, la ora 6.3o de dimineață!”, a spus Anamaria Prodan.
Impresara a ținut să menționeze că divorțul prin care a trecut a fost ca o binecuvântare pentru ea și așa a început să simtă că trăiește. „Pentru mine, divorțul a fost boom-ul meu. O binecuvântare, să încep să trăiesc. De aici și vorba: „Când se închide o ușă, nu încerca să o mai deschizi, căci altele se deschid”. Și ceea ce este în spatele lor, dacă ești om bun, este de mii de ori mai frumos, pur și plin de calitate. Dumnezeu aruncă mizeria din viața noastră, nu aruncă niciodată ceva bun”, potrivit sportbull.ro.
Impresara era obișnuită să mănânce foarte puțin într-o zi
Într-un alt interviu Anamaria Prodan a spus că într-o zi este obișnuită să mănânce foarte puțin, aproape spre deloc. „Nu mănânc sau mănânc foarte puţin. De azi dimineaţă, de exemplu, am mâncat jumătate de felie de pâine neagră cu avocado, am făcut pastă de avocado şi acum mă gândesc dacă să mănânc un sfert de conservă de ton”.