Evenimentul Zilei > Sport > Cum făcea Dumitru Dragomir bani?! Șoc în Ligă: „Mă prostituam în fiecare…”
Cum făcea Dumitru Dragomir bani?! Șoc în Ligă: „Mă prostituam în fiecare…”

Cum făcea Dumitru Dragomir bani?! Șoc în Ligă: „Mă prostituam în fiecare…”

În vârstă de 73 de ani, fostul președinte al LPF Dumitru Dragomir a vorbit despre momentele în care a fost nevoit să recurgă la anumite „trucuri” pentru a aduce bani la Ligă.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal, a vorbit despre împrumutul de care Dinamo a beneficiat din partea LPF și a povestit cum Liga producea bani în trecut.

„Și eu am dat împrumuturi. Bine a făcut Gino că a făcut treaba asta. Dar eu dădeam împrumut din banii Ligii. Asta este nenorocirea. Pe timpul meu, eu făceam bani. Nu din drepturile TV. În decursul vieții n-am luat niciun leu din drepturile TV, deși aveam dreptul să iau, conform legii, până la 2%. Dar acum nu e bine, pentru că sunt banii tuturor cluburilor”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că inventa anumite subiecte în conferințele de presă pentru a obține mai mulți bani din contractele de publicitate.

„De multe ori mă prostituam în fiecare marți, să fac rating, și-atunci în spatele meu veneau firme de sponsorizare. Marți aveam câte o conferință de presă, după cum știe toată lumea. Întrebam cum a fost ratingul, iar când nu mergea ceva, inventam, băgam în ele.

Eu nu-i menajam deloc pe patroni și pe președinți, deși nu spuneam chiar toate prostiile care se întâmplau. De exemplu, era un medic, dentist, sau un constructor, și își punea fiecare firma în spatele meu, pe panou. N-a existat an în care să nu fac 1 milion de euro din publicitate”, a încheiat Dragomir.