Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum au fost ”VRĂJITE” anti-blestem două femei din Caransebeș. Au rămas fără bani și fără bijuterii
Cum au fost ”VRĂJITE” anti-blestem două femei din Caransebeș. Au rămas fără bani și fără bijuterii

Cum au fost ”VRĂJITE” anti-blestem două femei din Caransebeș. Au rămas fără bani și fără bijuterii

Două femei din Caransebeș au fost atât de naïve încât s-au lăsat păcălite de o ”ghicitoare” care le-a abordat în parc. Ca să le prezică viitorul și ca să le dezlege blestemele, ghicitoarea le-a cerut toate bijuteriile și toți bani, apoi a legat averea în batistă. Pentru orice om normal e simplu de imaginat ce a urmat.

Totul s-a întâmplat acum două zile, într-un parc din Caransebeș. O femeie de 40 de ani a acceptat descântecele unei vrăjitoare din Argeș. Femeia și-a pus toate bijuteriile ce le avea asupra ei într-o batistă pe care urma să o deschidă peste trei zile, pentru că așa funcționa descântecul de noroc. Imediat după ce vrăjitoarea a plecat, a deschis batista. Ghinion. Vraja a făcut ca în locul bijuteriilor să fie doar hârtii și monede fără valoare. Peste două ore, o jună de 29 de ani a căzut în mrejele aceleiași țigănci.

La ea, blestemul era mai greu de alungat. Vrăjitoarea a mai chemat o prietenă,  și a cerut 1500 de lei și 50 de euro, pentru descântec. Bani pe care i-a primit. Docilă, victim a pus banii într-un ziar, și a așetptat descântecul. Și ea trebuia să deschidă ziarul peste trei zile, dar cum s-a grăbit, a constatat cp averea ei s-a transformat într-o cârpă murdară.   

,,Polițiștii au făcut cercetări pe raza orașelor Bocșa și Caransebeș, fiind instituite filtre la Berzovia și Măureni. După aproximativ o oră, polițiștii au depistat un autoturism pe raza localității Măureni în care se aflau presupușii autori ai înșelăciunilor. Cei în cauză (un bărbat și două femei) au fost conduși la sediul Poliției din Bocșa unde și-au recunoscut faptele, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.300 de lei și 50 de euro a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate”, informează Poliția județului caraș Severin.