Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată o aterizare forţată filmată chiar din interiorul avionului | VIDEO
Cum arată o aterizare forţată filmată chiar din interiorul avionului | VIDEO

Cum arată o aterizare forţată filmată chiar din interiorul avionului | VIDEO

Cu ajutorul unei camere de luat vederi montate la nivelul avionului, un pilot a surprins exact clipele în care efectua o aterizare forţată. Din fericire pentru pilot a fost o operaţiune reuşită.

Larry Hockensmith, un pilot cu multă experienţă, a fost nevoit să efectueze o aterizare forţată cu un avion de mici dimensiuni după ce a avut câteva probleme cu motorul aparatului de zbor. Din fericire pentru pilot, experienţa sa şi-a spus cuvântul şi chiar cu problemele întâmpinate a reuşit să aducă în siguranţă la sol avionul.
Deoarece avea şi o cameră montată pe avion, el poate păstra ca amintire imaginile uimitoare ale aterizării. Pilotul a direcţionat avionul spre o şosea pe care din fericire nu era trafic aproape de loc.
Deşi aterizarea forţată a fost reuşită, la un moment dat o aripă a avionului a agăţat o cutie poştală din faţa unei case iar aparatul de zbor s-a întors brusc. Cu toate astea, deşi avionul a avut de suferit, pilotul şi-a salvat viaţa.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Xqf0HqpnySA" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.