Evenimentul ZileiSocialCum alegi cada freestanding ideală

Cum alegi cada freestanding ideală

Cum alegi cada freestanding ideală
Căzile freestanding au devenit din ce în ce mai populare. Considerate la un moment dat un lux rezervat persoanelor bogate și faimoase, aceste căzi sunt acum mai accesibile ca niciodată, cu modele disponibile pentru toate gusturile și bugetele.

Moderne și luxoase, căzile freestanding au un impact deosebit în orice baie, indiferent de stilul decorativ. Design-ul confortabil al acestora va stârni cu siguranță aprecieri infinite în timpul momentelor tale de relaxare supremă. Dacă te gândești să adopți această nouă tendință în materie de căzi, există o serie de factori pe care trebuie să îi iei în considerare.

  1. Spațiul disponibil din baia ta

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare înainte de a instala o cada freestanding este spațiul disponibil din baia ta. Din fericire există diverse dimensiuni pe piață. De exemplu, dacă ai spațiu limitat pentru încadrarea căzii, poți alege un model mai mic, de 142×62 cm. Dacă vorbim însă de o cadă de dimensiuni mari, posibilitățile sunt nenumărate. Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este capacitatea căzii. Asigură-te că este suficient de mare pentru a se potrivi nevoilor tale și modului în care vrei să te bucuri de această cadă – ia în considerare înălțimea și greutatea ta.

Stilul băii

De-a lungul anilor căzile freestanding au devenit disponibile într-o varietate de stiluri. Alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu aspectul și design-ul băii tale.

  • baie în stil victorian: impune o eleganță atemporală, obiectele sanitare având forme elaborate, cu detalii atent inspirate din stilul epocii victoriene; sunt nelipsite nuanțele de auriu sau crom pentru baterii și decorațiuni; pentru un astfel de stil decorativ cada freestanding cu picioare din bronz este mai mult decât o recomandare, este un obiect imperios!
  • stilul scandinav: simplitatea și funcționalitatea ridicată sunt aspecte reprezentative ale acestui stil; ambientul este aerisit, primitor și organizat; culorile închise și cele luminoase se regăsesc în mod egal; obiectul central al acestei estetici este fără îndoială cada freestanding dreptunghiulară alb-negru.

  • stil modern: este caracterizat de linii curate, drepte și îndrăznețe; organizarea și lipsa de aglomerație a obiectelor face ca piesele de design în sine să fie chiar cada, lavoarul sau mobilierul; o cadă freestanding ovală futuristă este tot ceea ce ai nevoie pentru a scoate în evidență latura modernă a băii tale.

3. Poziționarea bateriei

Trebuie să iei în considerare și tipul de baterie pe care vrei să îl atașezi căzii tale. Fie că vrei să fie poziționată pe marginea căzii, la sol sau pe perete, acesta este un detaliu ce nu trebuie trecut cu vederea. Modelul bateriei poate schimba foarte mult aspectul căzii.

  • pe marginea căzii: este cea mai accesibilă opțiune și cel mai ușor de instalat; nu se potrivește însă tuturor modelelor de căzi freestanding.
  • pe sol: este o variantă puțin mai costisitoare, ce necesită mult spațiu; cu toate acestea, din punct de vedere vizual, este cea mai elegantă, nonconformistă și atrăgătoare opțiune.
  • pe perete: o alegere ideală atunci când spațiul este limitat și dacă instalațiile sanitare au fost deja instalate în acea locație pentru o cadă anterioară.

Indiferent ce model vei alege pentru baia ta, cu siguranță aspectul va fi unul impresionant. Căzile freestanding în sine sunt obiecte sanitare ce depășesc limita utilității oferind și un efect decorativ deosebit. Descoperă modelele de mai sus, alături de multe alte variante, în portofoliul celor de la German Quality! (P)


Accesează: