Evenimentul Zilei > Monden > Cucerire de uluitoare pentru miliardarul Bobby Păunescu? Cine este misterioasa divă?
Cucerire de uluitoare pentru miliardarul Bobby Păunescu? Cine este misterioasa divă?

Cucerire de uluitoare pentru miliardarul Bobby Păunescu? Cine este misterioasa divă?

Recunoscut pentru succesul pe care îl are la femeile frumoase, milionarul Bobby Păunescu pare să fi făcut o nouă cucerire.

 

În viața milionarului ar fi apărut o nouă frumusețe, după cum spun cei apropiați, care îl cunosc foarte bine. Este vorba despre un manechin de 24 de ani, una dintre cele mai frumoase femei care lucrează în industrie, Claudia Maria Dumitru.

De curând, pe contul de socializare al tinerei a apărut o imagine dintr-o locație din Elveția. Deși fotogtrafia nu lăsa să trădeze aproape nimic, câțica cunoscuți de-ai lui Bobby Păunescu au recunoscut jaluzelele de la ferestrele vilei acestuia din Lugano, Elveția. A fost suficient pentru ca să apară și comentariile.

Apropiații lui Bobby Păunescu spun că între cei doi s-ar fi înfiripat ceva, o idilă și că tânăra Claudia Maria Dumitru nu se afla chiar întâmplător în acea locație, la vila milionarului, pentru a-și face fotografii.

Chiar dacă Bobby Păunescu este discret și nu dezvăluie nimic, amicii săi sunt de părere că cei doi sunt împreună, conform wowbiz.ro.

De altfel, de-a lungul timpului, regizorul Bobby Păunescu a fost destul de discret în ceea ce privește femeile din viața sa. Cu toate acestea, poveștile de dragoste pe care le-a trăit, alături de femei dintre cele mai frumoase, au ajuns și în presă. Pe lista cuceririlor cunoscutului regizor se află actrița Monica Bârlădeanu, modelul american Alyssa Arce, cu care a fost căsătorit, dar și supermodelul Alice Peneacă.

Pe de altă parte, Claudia Maria Dumitru este o tânără de o frumusețe răpitoare, care a reușit să impresioneze lumea modei din Europa și nu numai. Având 1,77 m. înălțime, ochii verzi și forme aproape perfecte, Cludia Maria Dumitru este considerate unul dintre modelele tinere cele mai promițătoare. Specialiștii din domeniu sunt de părere că ea va influența destul de mult această industrie în următorii ani.

De altfel, Claudia Maria Dumitru lucrează destul de mult în această perioadă, dedicându-se carierei, dovadă fiind numeroasele deplasări între marele capitale ale modei din întreaga lume.

De ce nu se mărită Angelina Jolie de România cu Alex Pițurcă: „Sunt deja…”

O beție în Grecia antică. Ce era Symposion