Cu cine stă Irinuca în România. Sora mamei sale este umbra fiicei lui Irinel Columbeanu

Cu cine stă Irinuca în România. Sora mamei sale este umbra fiicei lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu își vizitează în aceste zile tatăl, dar și meleagurile natale ale mamei. Alături de ea este nimeni alta decât Ramona Gabor care a venit special din Dubai să îi fie alături. Cele două au postat deja o fotografie în care apar împreună. De altfel, tot amândouă au mers și la Bacău. De acolo provin atât Ramona cât și Monica.

Astfel că mătușa i-a arătat Irinei unde sunt îngropați bunicii ei și le-au aprins împreună câte o lumânare. Potrivit informațiilor din spațiul public, Ramona va sta în România câtă vreme Irinuca va avea nevoie de ea. Nu de alta, dar Irinel Columbeanu nu mai are nici pe departe averea de pe vremuri.

Sora mamei, vizită surpriză pe meleagurile natale

Drept urmare nu o putea duce pe cea mică nici măcar până la Bacău. Mai ales că el însuși este într-o situație precară, mai exact stă la azil și nu mai are nicio proprietate pe numele lui. În comparație cu el, Monica Gabor este acum iubita unui om de afaceri chinez foarte bogat. Cei doi locuiesc în America, în Malibu, acolo unde s-a mutat din 2018 și Irinuca.

De altfel, fiica Monicăi este înscrisă la școală acolo și este o elevă silitoare și premiată. Pe de altă parte nici Ramona Gabor nu o duce rău deloc. Sora Monicăi este mutată în Dubai de mai bine de 7 ani. Acolo a avut grijă să pună bazele unei afaceri cu parfumuri. Pe rețelele de socializare aceasta postează tot timpul legat de afacerea ei, dar și de brandurile cu care colaborează.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ramona Gabor, afaceristă în Emirate

Asta pentru că Ramona Gabor este și modul în Emirate. De altfel, la ce ținute luxoase postează, genți și hoteluri, sora Monicăi pare să o ducă foarte bine financiar. Cu siguranță ambele o duc mult mai bine decât fostul soț al Monicăi, cel care de altfel le-a scos din anonimat.

Dacă îl mai ajută ocazional financiar, este un mister. Irinel Columbeanu nu a menționat niciodată un astfel de ajutor din partea lor.