Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine credeți că s-a mutat Burcea? Viviana nu l-a primit la ea
Cu cine credeți că s-a mutat Burcea? Viviana nu l-a primit la ea

Cu cine credeți că s-a mutat Burcea? Viviana nu l-a primit la ea

George Burcea nu are apartament în proprietate și nici nu s-a mutat cu noua iubită. S-a aflat însă unde s-a refugiat George Burcea după ce a plecat din casa Andreei Bălan.

Actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan s-au separat la începutul acestui an, iar despărțirea nu e una în cei mai decenți termeni. Bărbatul a fost nevoit să părăsească domiciliul soției și al fetițelor, și să se mute pe unde a putut.

La începutul anului acesta, Andreea Bălan (36 de ani) și George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat. Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În prezent, actorul formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (22 ani), pe care a cunoscut-o în timpul competiției Ferma, difuzată de Pro TV. Ulterior, George i-a cedat locul lui Vivianei, care urma să fie eliminată.

Viviana fredona „Lasă-mă papa la mare”

Viviana Sposub e în al nouălea cer. Are un iubit celebru și, mai mult decât atât. Trăiește, cumva, visul oricărui fan adevărat: se iubește cu partenerul idolului său. Ea a mărturisit, la ferma, mai întâi, că toată copilăria  și adolescența ei a fost fana Andreei Bălan și a Andreei Antonescu. „Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a mai spus Viviana.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: