Evenimentul Zilei > Actualitate > CRUZIME. Un câine a fost abandonat cu botul și picioarele legate, ca să moară în chinuri
CRUZIME. Un câine a fost abandonat cu botul și picioarele legate, ca să moară în chinuri

CRUZIME. Un câine a fost abandonat cu botul și picioarele legate, ca să moară în chinuri

Imagini înfiorătoare cu un animal schingiuit au fost făcute publice pe rețelele de socializare. Un patruped a fost lăsat să moară în chinuri, fără nicio posibilitate de a se apăra.

Silvia Avramescu a povestit despre sinistra descoperire, pe Facebook. E aa descoperit un câine abandonat în câmp, cu picioarele și botul legate cu sfoară de rafie. Animalul fusese lăsat să moară de foame și de frig, în zăpadă.  

”L-am întâlnit aproape de Topolog (drumul Buc -Tulcea)…Mi-a atras atenția că stătea pe loc si se uita disperat spre masină…Am văzut "ceva albastru" pe botic. Am oprit mașina…Era fericit, dădea din coadă! M-am apropiat și …avea boticul legat si picioarele legate cu sfoară din rafie!!! Oare cât s-a chinuit să latre (avea rană pe botic), să ceară ajutor! L-am eliberat!!! I-am dat să mănânce….Ce "om" a putut face așa ceva!!!”, a scris femeia pe un grip de protecție a animalelor.

Sute de iubitori ai animalelor au reacționat la poveste. Conform postărilor de luni, nimeni nu a  mai ajuns în zonă pentru a salva efectiv animalul.