Evenimentul Zilei > International > CRUZIME ÎNFIORĂTOARE. O mamă şi-a ţinut fiica de 14 ani în timp ce partenerul ei o viola
CRUZIME ÎNFIORĂTOARE. O mamă şi-a ţinut fiica de 14 ani în timp ce partenerul ei o viola

CRUZIME ÎNFIORĂTOARE. O mamă şi-a ţinut fiica de 14 ani în timp ce partenerul ei o viola

O mamă care şi-a ţinut fiica de 14 ani pentru ca ca partenerul său să o violeze a fost conamndată la şapte ani de închisoare. Potrivit unei curţi din Queensland, Australia, femeia i-ar fi şoptit tinerei că partenerul său vrea să facă sex cu ea în noaptea de dinaintea aniversării sale de 15 ani.

Tânăra locuia cu mama sa, în vârstă de 36 de ani. În acea noapte adolescenta dormea în patul cuplului, când femeia s-a dus la ea şi a dezbrăcat-o, în ciuda strigătelor sale după ajutor. Judecătorul Michael Shanahan susţine că cei doi au ameninţat-o să nu spună nimic despre viol. El a mai declarat că nu există nicio diferenţă între faptul că mama doar a ţinut-o şi actul fizic, relatează The Independent.

El a adăugat că tânăra a opus rezistenţă şi a strigat neputincioasă către bărbat să se oprească. Mama ei şi partenerul său au fost inculpaţi pentru două capete de acuzare de viol. Ei au fost condamnaţi la trei ani de închisoare pentru primul cap de acuzare şi la şapte pentru cel de-al doilea.