Ai făcut egal în deplasare cu echipa fostului selecţioner Răzvan Lucescu, aşa că nu mai ai nimic de demonstrat! Când i-ai impus pe Andrei Cristea cu Valencia şi pe Vali Badea cu Standard Liege, lumea a râs de tine, a zis că a fost vorba de noroc.

Dar acum, gata, ai dovedit că eşti priceput! Ai cerut ca Steaua să joace "4-4-2 ţărăneşte" în Giuleşti şi ţi-a ieşit. Nici cu schimbarea n-ai greşit. Ai scos o "gloabă", pe Mihai Costea, şi ai băgat alta, pe Tibi Bălan, dar tot n-ai pierdut. Câţi antrenori se pot lăuda că au rezistat în infernul din Giuleşti contra uneia dintre cele mai experiementate echipe din campionat? Ce nevoie mai ai de licenţă PRO sau de alte aprobări? Poţi să dictezi şi programul de antrenamente de la "palat"! Nici marele Lobanovski nu conducea direct şedinţele de pregătire în ultima parte a carierei, ci stătea într-un birou şi urmărea desfăşurarea lucrurilor, apoi stabilea tactica, titularii şi pleca la meci. Să n-ai complexe că n-ai jucat niciodată fotbal şi nici că sare mingea din tine "ca din iapă". Nici Mourinho, nici Villas-Boas şi nici Zeman n-au jucat. Dacă te hotărăşti să cobori pe bancă, scapi şi de plata inutilă a salariului unei marionete care trebuie să joace rolul tehnicianului. În plus, mai reduci şi costurile la telefon. Nici nu mai rişti să te înfrunte vreun antrenor cu coloană vertebrală dreaptă şi să te dea afară din vestiar. Nici nu te mai enervezi, dacă tu ceri ceva şi cel pe care crezi că-l plăteşti doar ca să-ţi execute ordinele mai are un puseu de demnitate şi face cum îl taie capul. Nu mai apleca urechea nici la sfaturile prie­tenilor din ţară. Consultă-te direct cu Mourinho, pentru că şi aşa susţineai că-l sună zilnic pe vărul "Giovani" şi-l întreabă "Ce mai face Gigi? Ce mai face Steaua?".

Ai vrut, rând pe rând, să faci din Steaua "Real Madridul României", "Arsenal de România" şi "Tiki-taka Barcelona". Din toate, ţi-o ieşi una! Cu selecţia e şi mai simplu, o faci ca la oi, aşa cum ziceai în trecut. Tot ce contează este să cobori în iarbă. Acum e momentul, când pentru Steaua urmează un final incendiar de campionat!