CRONICA MONDENĂ: Sex pe Zamora

CRONICA MONDENĂ: Sex pe Zamora

Andreea Raicu era şi ea o divă prin anul 2002. Nu o durea spatele, avea un iubit stabil şi, deşi fusese terfelită, într-o revistă de scandal de cel care susţinea că ar fi dezvirginat-o într-un garaj, parcă, toată lumea o iubea.

Paparazzii făceau revelionul la Taverna Sârbului, în Sinaia. Când au văzut-o în compania lui Cristian Chivu au încremenit şi au murit de plăcere. S-a dat alarma, ei şi-au scos papioanele şi s-au îmbrăcat în hainele de scandal. Andreea şi Cristi se sorbeau din ochi. Era clar că nu puteau să ajungă decât într-un pat, pentru că afară erau multe grade sub zero.

Aşa cum am mai scris, munca de paparazzi nu constă doar în urmăriri tembele, cu maşina. Trebuie să te informezi, să afli ce traseu are persoana vizată, să stabileşti momerntul când poţi interveni. Este aproape ca la un lunetist, un singur glonţ, dintr-o singură lovitură. S-au dat telefoane. Ei au aflat că Chivu închiriase o vilă la Zamora, un cartier al oraşului Buşteni. Au reperat în mare vila şi au ajuns la concluzia că drumul până la ea se putea face, având în vedere poleiul de pe şoseaua, care urca, numai cu o maşină cu tracţiune pe patru roţi. Un băiat de Prim-ministru le-a împrumutat autoturismul său. Încă din Sinaia, de la Taverna Sârbului, paparazzi au făcut rost de o scară. Ea le-ar fi putut fi de folos pentru a trece peste un gard mai înalt sau pentru a urca la etajul unde îndrăgostiţii urmau să petreacă primele ore ale anului 2003. Toate s-au potrivit. Au ajuns la vilă, în urma îndrăgostiţilor. Scara a fost de folos. Erau foarte aproape să urce pe balconul de la dormitorul, închiriat de Chivu şi cititorii români ar fi avut parte de imagini nemuritoare. Dacă nu era un câine ciobănesc, de talie mai mare decât cea obişnuită. El a dat totul peste cap. Unul dintre pararazzi a căzut cu scara direct peste gard, pe moale, în zăpadă. Celălalt a rămas cu câinele, în curte şi a avut noroc că a scăpat nevătămat. Au fugit. Cei doi îndrăgostiţi au ieşit în balcon şi au fost imortalizaţi. România a avut mult timp un subiect de discuţie. Nu se mai întâmplase ca un mare fotbalist să se combine cu o vedetă de televiziune. Atunci şi Andreea Raicu şi Cristian Chivu aveau valoare. Erau tineri şi numai buni de însurat.

Astăzi, parcă lucrurile au decăzut. Cruduţa nu prea a arătat cine ştie ce, în afară de vulgarităţi. Nici fotbalistul Costea, poate lipsit şi de şansă, nu a convins. Mai ales că patronul lui, Gigi Becali, susţine că îi tremură şi genuchii în ultima vreme.

Ne puteți urmări și pe Google News