CRONICA MONDENĂ: Pancu şi Simona Senzual

CRONICA MONDENĂ: Pancu şi Simona Senzual

Nu am nici un motiv să nu îl iubesc pe fotbalistul Pancu. Este prieten cu un "frate" al meu şi am înţeles că este adevărat. În afară de asta a jucat şi joacă foarte bine, câteodată decisiv pentru echipa lui. Milioane de oameni se bucură datorită lui.

Ce voi scrie nu are nici o legătură cu simpatia mea. A fost prins băut la volan, 2,72 alcoolenie. În stare avansată. Nu a accidentat pe nimeni dar s-ar fi putut pentru că circula şi pe sens interzis. Ieşenii lui i-au făcut dosar. Părea că totul a murit până la retragerea lui din activitate, sau până candidează pe undeva, sau până supără pe cineva la o masă, sau până se prescrie. Cu Simona Senzual pare şi mai simplu. Magistraţii au decis să o condamne la trei luni de inchisoare, cu suspendare, după ce a fost prinsă că a condus cu permisul auto suspendat. Vedeta mai are cinci dosare pentru aceeaşi infracţiune. Aceasta a mai fost obligată să plătească şi cheltuielile de judecată, în valoare de 1.100 de lei. Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 au judecat cazul Simonei Sensual, după ce procesul a fost amânat o dată, pentru ca aceasta să îşi găsească avocat. Când politiştii au prins-o asupra faptului, vedeta de televiziune s-a apărat spunând că a avut o urgenţă medicală. Ea a declarat că suferise o intervenţie chirurgicală de mărire a sânilor şi că avea dureri.

Aceste două cazuri ar putea fi un subiect serios pentru emisiunile de umor. Dar ele s-au întâmplat şi se întâmplă în realitate. Dacă la Pancu aşa a căzut, pentru Simona Senzual treburile, ca să nu scriu procesele, sunt în derulare.

Ce s-ar putea înţelege? Dacă eşti vedetă în fotbal sau aiurea nu ai cum să păţeşti nimic, orice ai face. La Pancu este important. El este un idol pentru milioane de oameni. După manifestările unora dintre fanii săi, aceştia nu ar fi vegetarieni şi antialcoolici. Dimpotrivă ei dau foc la stadioane şi fac nenorociri, pe unde apucă. Probabil că sunt prieteni şi cu băutura. Şi când se află la volan. De astăzi ei se simt mult mai uşuraţi. Asta nu se pedepseşte. Dacă ai un avocat bun şi nu ai antecedente, dacă regreţi faptele şi te comporţi spăşit în faţa instanţei, iei cu suspendare. Ceea ce înseamnă pentru mulţi că nu iei nimic, nu ai păţit nimic, poţi să faci la fel, merge.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici Simona Sezual nu este un caz de neglijat. Fără să fi făcut mare lucru este o divă, o vedetă. A avut sau mai are o legătură cu un mare om al zilelor noastre. Unii îl numesc interlop, alţii om de afaceri. Cine ştie? Nu îl cunosc. Dar să ne întoarcem la Simona. Probabil, multe fete se visează ca ea. În pachetul ăsta intră şi o maşină de lux şi încălcarea multor reguli de circulaţie. Probabil cele apar atunci când nu vrei să stai bară la bară, depăşeşti coloana şi tot ce mişcă. Iată, se poate şi asta. Calci regulile de câte ori vrei tu şi nu păţeşti nimic.

Deocamdată "cu suspendare" înseamnă pentru multă lume echivalentul cu a fi nevinovat. Încă nu s-a ajuns , în România, ca o pedeapsă cu suspendare să fie şi executată după ce vine alta după ea. Suntem o justiţie prea tânără!