Evenimentul Zilei > Sport > Cristiano Ronaldo a pierdut primul loc în topul căutărilor online din Italia. Ce l-a depășit pe starul lui Juventus
Cristiano Ronaldo a pierdut primul loc în topul căutărilor online din Italia. Ce l-a depășit pe starul lui Juventus

Cristiano Ronaldo a pierdut primul loc în topul căutărilor online din Italia. Ce l-a depășit pe starul lui Juventus

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, starul lusitan al lui Juventus Torino, a fost detronat în ierarhia căutărilor online din Italia.

Italia este grav afectată de coronavirusul (Covid-19), motiv pentru care populația din această țară este într-o continuă neliniște (11 morți și 357 de infectări, în prezent). Din acest motiv, coronavirusul ocupă primul loc în clasamentul căutărilor online din Peninsulă, deși, până la startul epidemiei din „Cizmă”, Cristiano Ronaldo conducea detașat la acest capitol.

Conform cotidianului sportiv Tuttosport, „șocul din prezent cauzat de coronavirus este mai mare decât popularitatea lui Cristiano Ronaldo”. Site-ul AvantGarde a anunțat că populația de pe teritoriul Italiei a căutat în ultimele zile „Amuchina”, un gel dezinfectant ce poate fi folosit ca o măsură de precauție împotriva îmbolnăvirii.

Din cauza epidemiei de coronavirus din Italia, șase meciuri din Serie A se vor juca cu porțile închise în următoarele zile:

Udinese – Fiorentina (sâmbătă, 19:00)
AC Milan – Genoa (duminică, 13:30)
Parma – Spal (duminică, 16:00)
Sassuolo – Brescia (duminică, 16:00)
Juventus – Inter (duminică, 21:45)
Sampdoria – Verona (luni, 21:45)

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: