Cristian Gatu nu-l vrea selectioner pe Aihan Omer

Cristian Gatu nu-l vrea selectioner pe Aihan Omer

Nationala masculina de handbal a Romaniei disputa astazi, de la ora 11.00, mansa-retur a barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2008.

Adversara jucatorilor nostri este reprezentativa Suediei, care s-a impus clar in tur, scor 36-25. Meciul de la Constanta va fi televizat in direct pe sport.ro si nu conteaza decat pentru statistica, fiind greu de crezut ca tricolorii sunt capabili sa intoarca rezultatul.

Dupa jocul de la Constanta, nationala va ramane fara antrenor, Lucian Rasnita inaintandu-si deja demisia. Federatia urmeaza sa numeasca miercuri un nou selectioner. Cristian Gatu, presedintele FRH, nu-l are, se pare, la inima pe Aihan Omer, tehnicianul cu cel mai mare succes la nivelul echipelor de club masculine („Turcul” a avut rezultate bune cu trei formatii diferite: FibrexNylon Savinesti, HCM Constanta si, mai nou, cu UCM Resita).

Conform unor surse federale, varianta luata in calcul de Gatu pentru banca nationalei vizeaza cuplul Cornel Otelea - director tehnic si Vasile Stanga - antrenor principal. Nu este exclusa nici inscaunarea lui Ghita Licu. „Sunt surprins. Astept sa aflu pozitia oficiala a federatiei. Pe de alta parte, domnul Gatu e presedintele. Dansul hotaraste. Cert este ca pana acum nu s-a negociat cu mine despre o eventuala preluare a nationalei”, ne-a declarat ieri Omer, antrenorul de origine tatara aflat pe banca gruparii resitene.

Ne puteți urmări și pe Google News