Cristi Brancu ÎL ATACĂ pe iubitul Bianca Drăgușanu: E nimeni în Anglia

Cristi Brancu ÎL ATACĂ pe iubitul Bianca Drăgușanu: E nimeni în Anglia

Moderatorul Antena Stars Cristi Brancu a revenit cu noi dezvăluiri cel cu care Bianca Drăgușanu are acum o relație, Tristan Tate.

 

Brancu a declarat într-o înregistrare pe canalul său de YouTube că a contactat reporteri cheie de la cotidianul The Sun pentru a-i întreba despre reputația lui Tristan.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Răspunsul a fost simplu… Nobody (n.r. nimeni) … Știi că este fratele lui Andrew Tate, fratele mai mare care a participat la Big Brother… Mi-au răspuns: <> El este prezentat aici ca multimilionar. <>.  El se bucură de această mediatizare, se bucură de această revărsare de interes pe care cu siguranță o înțelege și din acest motiv ea, Bianca Drăgușanu, este regina lui! Pentru că ea este regina care propulsează".

Brancu explică mai departe ce crede el despre aceste evenimente   

"Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore arată că Bianca Drăgușanu a mutat calul, sau tura de pe tablă, pentru a încerca să deturneze și-o ultimă idee care probabil i-a venit în cap lui Victor Slav, care la un moment dat și-a dorit să devină un tată mult mai responsabil, un tată care să crească el copilul, mai ales că avem de-a face cu o mamă care nu este prea prezentă. Pentru că mai degrabă o vedem alături de Tristan Tate, toată ziua-bună ziua, botic în botic. Iar Tristan este atât de îndrăgost, încât trebuia să participe la nunta surorii lui, pe 23 iunie, și nu s-a dus, pentru că iată… a apărut doamna„, a declarat Cristi Brancu pe înregistrare.