Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea, un Casanova modern care nu s-a potolit nici în pușcărie. Cupluri de poveste
Cristi Borcea, un Casanova modern care nu s-a potolit nici în pușcărie. Cupluri de poveste

Cristi Borcea, un Casanova modern care nu s-a potolit nici în pușcărie. Cupluri de poveste

Fostul acționar al echipei Dinamo a avut trei neveste cu care are nouă copii. Cu încă doi ar putea face o echipă de fotbal

Ex-investitorul echipei de fotbal din Ștefan cel Marea și-a făurit averea din gaz lichefiat. Mai exact din afaceri cu butelii. A ajuns de tânăr milionar în dolari. Nu a fost și nu este un bărbat foarte arătos, dar destul de chipeș, și a avut și are un „lipici” la femei ceva de speriat. În jurul său au roit nenumărate femei frumoase. Dintre care pe trei și le-a făcut mirese.

Prima dintre ele a fost Mihaela Borcea cu care are trei copii, doi baieți – Patrick și Mihai Angelo – și o fată, Antonia Melissa. Căsnicia lor a durat mult, din 1988 pînă în 2011, în ciuda infidelităților omului de afaceri dezvăluite în publicațiile de cancan.

La despărțirea lor, Mihaela a zis că, de pe urma divorțului, a rămas cu trei bijuterii. Făcea referire la cei trei copii pe care îi are cu omul de afaceri. A mai rămas ea și cu niscaiva bani că, la urma-urmei, fără divorțuri cu toții am fi mai săraci, nu-i așa?

 

Râdem, glumim,facem dragoste, dar mai și plătim

 

Cea de-a doua aleasă a lui Cristi Borcea a fost Alina Vidican, o frumoasă timișoreancă care i-a dăruit un băiat George Alexandru și o fată, Gloria.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în noiembrie 2016, punând capăt unui mariaj de cinci ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat.

Borcea și Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi una dintre afacerile din Miami ale fostului său soț.

Perseverent până la capăt

Dar Cristi Borcea a reușit să mai facă un copil, o fetiță pe nume Andreina Carolyn Christine, cu avocata Simona Dana Voiculescu, chiar în timp ce era căsătorit cu Alina.

Distracția este că Borcea a izbutit să mai producă alți trei copii, în închisoare fiind, cu fostul topmodel Valentina Pelinel.

Are cu Valentina un băiețel, Milan și două gemene, Indira Maria și Rania Maria. Camera intimă din pușcărie poate face minuni.

Noroc în dragoste, ghinion cu pușcăria

Patru ani şi patru luni a stat Cristi Borcea în închisoare în „Dosarul Transferurilor”, cel mai mult dintre toţi cei condamnaţi. Sentinţa sa a fost de șase ani şi patru luni cu executare, dar a ieşit în iulie 2018. Alte nouă luni a mai stat Borcea în pușcărie după condamnarea primită într-un dosar legat de o retrocedarea ilegală de terenuri. Sentinţa sa era de cinci ani cu executare, primită în februarie 2019. Dar a fost eliberat, însă, în luna noiembrie a anului trecut.