Mama sa, Valentina a vrut să facă o surpriză familiei sale, dar și fanilor, și a postat încă de la miezul nopţii o fotografie cu toţi membrii familiei, urându-i „La mulţi ani” fiului său Milan.

Fanii au apreciat fotografia postată de Valentina şi i-au transmis multe urări de bine micuţului, dar şi întregii familii.

„Să fie mulți ani cu sănătate, să aibă doar bucurii si mereu viața să îi ofere împliniri, spre bucuria părinților care îl iubesc și îl cresc cu devotament. Mulți ANI Milan! Sunteti o familie frumoasă, fiți binecuvântați de Dumnezeu./ La mulți ani Milan să îți de-a Dumnezeu sănătate să crești mare și puternic, că frumos esti precum părinții și surioarele tale scumpe si frumoase Va pup și va îmbrățișez cu drag!/ La multi ani!! Sa-ti bucuri cu dragostea ta,parintii!!! Sa fii sanatos!!!/ La multi ani frumosi si sănătoși copil iubit Sa va trăiască și să vă bucurati de ei împreună dragilor”, sunt doar câteva dintre mesajele primite la postare.

În perioada restricțiilor, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au dăruit spitalelor o sumă fabuloasă, de 100.000 de euro şi încurajează pe toţi cei care au posibilităţi să facă acelaşi lucru.

La această acțiune de strâgere de fonfuri pentru spitale s-au alăturat mai multe vedete autohtone.

„Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare.

Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza acestei pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati. Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.

Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa de Facebook.