Crin Antonescu: "Mă scol când vreau!"

Crin Antonescu: "Mă scol când vreau!"

Recunoscut pentru faptul că se trezește târziu, Crin Antonescu a dat explicații cu privire la acest lucru. Liderul PNL a spus apăsat că se trezește când vrea el, că doarme liniștit atunci când se culcă și doarme cât vrea el!

"Adevărul este că mă trezesc când vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Mă trezesc când vreau eu, foarte, foarte des mă trezesc devreme, nu ca să le dau lor socoteală", a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, pentru site-ul zidezi.net. În ciuda faptului că are reputația unei persoane căreia îi palce să doarmă până la prânz, liderul PNL a susținut că el se trezește devreme pentru a se ocupa de copilul său care merge la școală dar și pentru că "e un timp, cel al dimineţii, mai puţin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news". Doarme în dormitor

"Când ajungi să discuţi despre un om şi principala acuză pe care i-o aduci este că ai auzit tu că se scoală târziu, înseamnă că eşti un găinar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Mă scol când vreau!", a spus Crin Antonescu, care, de obicei, doarme în dormitor.

Totodată, Antonescu a mai spus că adversarii săi politici sunt deranjaţi de acţiunile pe care le întreprinde atunci când este în stare de veghe, ceea ce îi creează o mare bucurie şi îl face să doarmă liniştit cât vrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De-aia îi aştept, dacă au înregistrări, dacă au intrat şi în dormitor sau pe unde mai dorm eu - de obicei acolo! -, să vedem la ce oră mă scol.(...) Indiferent la ce oră m-aş scula eu, indiferent cât aş dormi - dar poate nu mă scol deloc, poate dorm 30 de zile la rând! (...) Faptul că nu e zi de la bunul Dumnezeu să nu se ocupe de mine sub o formă sau alta arată totuşi că atât timp cât sunt în stare de veghe - şi sunt cât vreau, repet - fac câte ceva care să-i deranjeze. Şi asta îmi dă o mare bucurie şi dorm liniştit atunci când mă culc şi dorm cât vreau!", a mai spus Antonescu. CITIȚI ȘI: Crin Antonescu a făcut la nervi teoria "trezitului": "Nu te poți trezi de mai multe ori în aceeași zi"