Criminalul de la Caracal e grav bolnav. Ce au descoperi medicii

Criminalul de la Caracal e grav bolnav. Ce au descoperi medicii

Gheorghe Dincă e atent monitorizat de medici. Criminalul de la Caracal e încarcerat la Penitenciarul Jilava și a fost supus unor investigații medicale amănunțite. 

După o serie de investigații, medicii au constatat că acesta e suferind. Monstrul care le-a spus anchetatorilor că le-a sechestrat, violat și omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu suferă de depresie.

Gheorghe Dincă a devenit depresiv după ce a fost încarcerat. Deseori a izbucnit în plâns și, mai nou, citește zilnic din Biblie. Cei din jurul său spun că a început să vorbească, tot timpul, despre Dumnezeu.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții … dacă e doar un pion”, a declarat, pentru antena3.ro, doctorul în psihologie Florian Gheorghe.

Bănuit că ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de carne vie, Dincă le-a servit anchetatorilor, deseori, informații contradictorii. El a recunoscut două crime care, până acum, nu au putut fi dovedite cu certitudine.

În curtea bărbatului anchetatorii au descoperit un cuptor improvizat și au ridicat fragmente osoase care au fost expertizate la INML. ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost descoperit, în urma analizelor efectuate, însă nici până azi nu se știe, cu certitudine, ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu, cealaltă fată care ar fi fost răpită și sechestrată de Dincă.

Sursa: Cancan.ro