Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminali în serie pentru notorietate! Adolescenții care au speriat lumea
Criminali în serie pentru notorietate! Adolescenții care au speriat lumea

Criminali în serie pentru notorietate! Adolescenții care au speriat lumea

Adolescenții canadieni criminali în serie, care au omorât un american, s-au filmat pe camera unei victime oferind astfel investigatorilor o mărturie fără regrete a infracțiunii. Adolescenții au devenit criminali pentru notorietatea.

Criminaliștii canadieni ce au investigat crimele turiștilor americani Lucas Flower și a iubitei sale Chynna Deese, dar și a botanistului Leondard Dyck, i-au descoperit pe ucigași fără remușcări, căutând notorietate și dorință în a ucide și alți oameni.

Poliția Royală canadiană, a anunțat în urma unei conferințe de presă tragica întâmplare.

Kam McLeod în vârstă de 18 ani și Bryer Schmegelsky, în vârstă de 19 ani, au început să omoare oameni în Nordul Columbiei Britanice în luna iulie. Aceștia i-au împușcat mortal pe Lucas Flower de 23 ani din Sydney și Chynna Deese de 24 ani din Carolina de Nord.

Asistentul de comisar Kevin Hackett a declarat că adolescenții nu au avut un motiv aparent pentru a comite atrocitățile. „Nu există niciun indiciu că ar fi fost o planificare a acțiunilor”.

Adolescenții au împușcat mortal și un lector universitar de la Universitatea din Columbia Britanică în vârstă de 64 de ani. Patru zile mai târziu, aceștia au furat mașina sa, care a fost urmărită la nivel naționl în prinderea acestora. Adolescenții au furat camera video a ultimei victime și au înregistrat șase videoclipuri, făcând și trei poze, în timp ce au condus peste 3.000 km spre Gillam, Manitoba.

În videoclipuri aceștia au făcut un pact prin care își exprimă dorința de a se sinucide, iar trupurile lor de a fi arse la crematoriu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: